Détár Enikő kapott egy második esélyt

Él a lehetőséggel a színésznő

2015/09/24

A színésznő nehéz időszakon van túl, de mindig is őszintén beszélt az őt ért megpróbáltatásokról. Meglepő jelzővel aposztrofálta Détár Enikő a mai férfiakat, ami lehet, hogy sokaknál kiveri majd a biztosítékot. De mit szól ehhez a párja?

A kedvelt színésznő túl van egy váláson, megannyi nehézségen és soha nem titkolt depressziós időszakon. Ő aztán tudja, mit jelent az a padlóról felállni és újra megtalálni önmagát. Mindenkit csak arra tud buzdítani, hogy tartson ki és higgyen abban, hogy képes megcsinálni. Nincs ez másképp a férfiakkal sem, hiszen egy elvált nőnek sosem könnyű a pártalálás. Főleg, ha már nem huszonéves, és ő maga sem tervezi ebből a korosztályból válogatni. Détár Enikő alig két éve vált el Rékasi Károlytól, de a kezdeti traumát követően ő is azt az utat választotta, amire tulajdonképpen mindenki vágyik: a boldogságot.

“Persze negyven fölött már csak turiból választhat egy nő. Ezt a mondatot nem én találtam ki, Topolcsányi Laura színdarabjából van, de nagyon igaz. Ezzel nem akarom leértékelni azokat a férfiakat, akikkel az ember találkozhat, de ha belegondolunk, a korban hozzánk illő férfiak is kicsit olyanok, mint a ruhák a turkálóból: valaki már levetette őket, kicsit használtak. De nem szabad feladni: így is hozzájuthat az ember minőségi darabokhoz” – nyilatkozta a művésznő a hot! magazinnak.

És milyen igaza van! Ha belegondolunk, akkor még azt is érdemes figyelembe venni, hogy rengeteg ruhadarab landol a turiban anélkül, hogy bárki egyszer is használta volna, számos felcímkézett, eredeti példány fellelhető. A színésznő tehát nem téved, de mit szól ehhez vajon párja, aki válása után találta meg a boldogságot éppen az ő oldalán?

detar eniko

“Ha valakit elhagynak, az nagy kereszt. Ha ez negyven fölött történik, hatványozottan az. Ha körülnézek a barátnőim között, azt látom, hogy mindenki cipeli ezt, de akárhogy is van, egyedül nagyon nehezen lehet boldog bárki is” – utal szerelmére a színésznő, aki boldog párkapcsolatban él azóta, hogy rátalált Péterre. Ha pedig neki is sikerült, akkor miért fosztaná meg magát a lehetőségtől annyi hozzá hasonló nő, nem igaz?

Enikőt nem titkoltan egy fiatalabb nő váltotta Rékasi oldalán, amit neki is fel kellett dolgoznia, de végül sikerült. “Nem volt könnyű elfogadni, hogy nekem is jár még legalább egy esély az élettől. Féltem, hogy nem tudok majd újra szeretni. Mindez elmúlt. Az én példám is bizonyítja, hogy mindig van lehetőség az újrakezdésre, és mindenki megtalálhatja hozzá illő társat” – utalt szerelmére a színésznő a Story magazin hasábjain. 

Hozzászólások