Détár Enikő már nem mer szeretni?

A színésznő sokkal óvatosabb az érzelmek terén

2014/09/30

Détár Enikő újra az Édes Életben – a színésznő és párja folytatják a szereplést, de most Berki Krisztiánnak és Czippán Anettnek mesélt kapcsolatukról a FEM3Caféban.

Tíz hónapja van együtt Détár Enikő és párja. Kapcsolatuk úgy indult, hogy Péter egyik ismerőse jelezte a színésznőnek, hogy jelenlegi kedvese milyen jól masszíroz. Saját elmondása szerint, még soha nem volt ennyire laza, mint akkor, így hagyta, hogy megmasszírozza a vállát, amivel el is indult a kapcsolatuk.

Détár

Détár Enikő bevallotta, már sokkal óvatosabban fogalmaz, mint korábban, ugyanakkor soha nem gondolta volna, hogy még egyszer közel enged magához valakit, aki előtt meg is nyílik. Rékasi Károllyal való házasságát majdnem egy évig gyászolta, de úgy tűnik, már teljesen jól van a színésznő.

Détár Enikő - Rékasi Károly

Azt vallja, hogy jobb csalódni, mint folyton bizonytalanságban élni, vagyis inkább legyen gyermeki rácsodálkozás, mint hogy érinthetetlenné váljon azért, hogy elkerülje a csalódásokat.

Enci értékeli Péterben, hogy toleráns volt vele, és képes volt végighallgatni őt, amikor az ő vállán sírta ki házasságával kapcsolatos bánatát. Szeretnek együtt lenni, és örül, hogy a gyermekek is elfogadták kapcsolatukat.

Azért vállalta el ismét az Édes Életben való szereplést, mert megelégelte, hogy a bulvár folyton valótlan személyekkel boronálta őt össze.

Hozzászólások