Détár Enikő nem rejtegeti új szerelmét

A színésznő újra boldog és kiegyensúlyozott

2014/05/26

Détár Enikőről már lappangott a hír egy ideje, hogy megtalálta őt a szerelem egy ismeretlen férfi személyében. Péter nem tartozik az ismert emberek közé, és a pár óvatosan kezeli a nyilvános megjelenéseket, de a napokban kézen fogva távoztak az RTL Klub stúdiójából.

A Madách Színház hamarosan bemutatja a Mamma Mia musicalt. Ennek örömére, a szereplők meghívást kaptak a Szombat esti láz egyik adásába, ahol Détár Enikő is fellépett.

A művésznő sztárvendég volt a műsorban, de mivel a jelenetét még korábban felvették, ezért Détár Enikő a műsorkezdés előtt távozott a stúdióból. Méghozzá nem is egyedül, hanem új szerelme, Péter társaságában.

detar enikoAz egyik nevét nem vállaló bennfentes úgy nyilatkozott, hogy Enci nagyon boldog és már régóta nem látták ennyire kiegyensúlyozottnak. A színésznő egyébként nem titkolja a kapcsolatot, de annak ellenére, hogy a pár nem bujkál a nyilvánosság elől, mégsem szeretnék nagydobra verni a kapcsolatukat. Péter ugyanis nem tartozik a művészvilágba.

Enikő igen szűkszavúan beszél az új szerelemről, de annyit elárult, hogy az egyik előadáson éppen a takarásban állt, amikor Péter odalépett hozzá. Mivel a színésznő kollégái tudták, hogy Enikő válla kicsit fájdogál, ezért azt ajánlották neki, hogy masszíroztassa meg magát Péterrel, aki aznap este éppen egy könyvet népszerűsített. A masszázs után telefonszámot cseréltek, és a történet ezek után el is indult a maga útján.

Forrás: borsonline.hu

Hozzászólások