Détár Enikő soha többé nem áll oltár elé

Azt az esküt csak egyszer lehet megtenni

2015/10/09

Détár Enikő mélyponton volt a válása után, ám új szerelmének sikerült újra talpra állítania. Ettől függetlenül bármikor el tudná engedni a párját…

Enikő, mint minden nő, akit elhagyott a nagy szerelme, úgy érezte a válás után, hogy soha többé nem akar új férfit szeretni. Most azonban újra boldog és felszabadult, mert már tudja, hogyan kell elengedni a rossz dolgokat.

A válásomkor nagyon elhasaltam, ezt nem tagadom. Ilyenkor, mint minden önérzetes nő, én is azt mondtam, nem kell nekem férfi soha többé. Persze miután az ember kipuffogta magát, rájön, hogy nem akar besavanyodni. Elkezdtem sajnálni magam, próbáltam analizálni a helyzetet, kerestem a saját utamat. Egyszerre teljesen összeomlott az életem, amit felépítettem. De, ahogy a születés, úgy az újjászületés is fájdalommal jár. Fel kellett állnom. Amit én megtanultam, az az, hogy nem szabad feladni, és nem szabad attól sem megijedni, ha az ember elsőre nem találja meg a boldogságot” – mondta a Bestnek Détár Enikő őszintén.

Détár
Enikő Péter mellett találta meg a boldogságot

A színésznő azóta új párja mellett megtalálta a boldogságot, és mivel rengeteget tanult a hibáiból, egy esetleges szakítást is könnyebben tudna feldolgozni.

„Egy válást megélni lassú folyamat, kellett ehhez egy olyan férfi, aki elfogadta és el is fogadja most is, hogy a házasságon nem lehet egy perc alatt tovább lépni. Péter éppen ilyen férfi. Kezdettől fogva nyíltan tudtunk beszélni ezekről a dolgokról. De úgy érzem, hogy a házasság egyszeri dolog, azt az esküt egyszer lehet megtenni. Lehetünk boldogok tíz, húsz, harminc évig vagy örökre, ahogy a sors hozza. Mély kötődés a miénk, de már megtanultam, milyen elengedni valakit, és ha mégsem örök szerelmet írtak meg nekünk, akkor örülök majd az együtt töltött szép éveknek, és nem fogok ragaszkodni valamihez, ami már nem működik” – vallotta be Enikő.

Détár Enikő és Rékasi Károly is megtalálta az új szerelmet. A megdöbbentő válást követően mindketten új életet kezdtek, más mellett találták meg a boldogságot. Enci viszont furcsán kezeli a viszonyt. Olvass tovább!

detar_enikonagy

Hozzászólások