Détár Enikő újra boldog

Szerelme Péter, csodaként tekint rá

2014/07/26

A 8 hónapja tartó szerelem alatt teljesen kivirult Détár Enikő. Korábban búskomor képeket láthattunk róla, mostanra viszont csak úgy ragyog. Azt mondja Péterben megtalálta azt a játszmák nélküli, odaadó férfit, akire ez idáig várt.

Hosszú hónapok óta találgatja a közvélemény, hogy ki lehet Détár Enikő új párja. Különböző hírek kaptak szárnyra, többek között már az is, hogy az esküvőjüket is tervezgetik új szerelmével.

„Szó sincs ilyenről. Egyelőre élvezzük egymás társaságát, a kevés szabadidőmben pedig hazamegyünk Egerbe – meséli Enikő, akinek az arca sugárzik a boldogságtól  – tavaly, amikor mindenki arról irt, hogy tönkrement a házasságom, nem gondoltam, hogy egyszer még boldog leszek. Ott álltam egy válás közepén, egy nagy és egy kiskorú gyerekkel, rengeteg munkával az ötvenedik születésnapom küszöbén. Akkor eléggé összecsaptak a fejem felett a hullámok. Ha nincsenek mellettem a barátnőim, Nelly és Juci, akkor nem tudom mi lett volna a vége.”

Az már a múlt, a jelen pedig arról szól, hogy a színésznő megtalálta a boldogságát új párja, a tíz évvel fiatalabb Péter oldalán, akivel sokáig titokban találkozgatott. Most pedig elérkezettnek érezte az időt, hogy megmutassa kedvesét az olvasóknak.

„A Mamma mia próbái között szöktünk meg egy kicsit feltöltődni Egerszalókra az ország legromantikusabb szállodájába, ahol keleti kényelemben töltöttünk el néhány napot. Turbékoló gerlepárnak éreztük magunkat, akik kizárják a külvilágot és csak egymással foglalkoznak. Mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett. Életemben először jártam hammamban és ittam marokkói mentateát. Péterrel sokat nevettünk. Bevallom, rég éreztem magam olyan kacér kislánynak, aki gyümölccsel etetheti a párját, vízben pózol neki vagy csak megpihen a karjaiban. A Mesés Shiraz Hotelben rájöttem, igen, nekem is jár a boldogság!”– mosolyog Enikő.

„Sokáig tépelődött Enikő, úgy érezte, hogy bűnt követ el azzal, hogy új életet kezd velem, akinek két gyermeke is van.  – szól közbe az angoltanárként dolgozó Péter  – igen, mindketten túl vagyunk már egy házasságon, a gyermekeinknek pedig az a fontos, hogy boldognak lássák a szüleiket. Nagyon örülök, hogy nem kell már tovább bujkálnunk, a következő lépés pedig egy közös családi pihenés lesz ősszel a Mamma mia után, de akkor már Zsebit sem hagyjuk otthon.”

Sok boldogságot kívánunk!

Hozzászólások