Détár Enikő nem rejtegeti tovább szerelmét

Egy sorozatban tűnik fel kedvesével

2014/07/16

Détár Enikő és Rékasi Károly viharos kapcsolatáról, elválásáról és egy harmadik személy felbukkanásáról cikkeztek az újságok az elmúlt pár hónapban. A válás mindkét felet nagyon megrázta, de úgy tűnik, hogy Détár Enikő újra boldog, boldogságát egy másik férfi oldalán találta meg, aki lehetséges hogy hamarosan a televízióban is felbukkan a színésznő oldalán.

A színésznő élete egyik legnehezebb korszakán van túl, azonban nem sokkal házasságának felbontása után már új szerelméről cikkeztek az újságok, aki igazi támasza volt, ám folyamatosan kerülte a nyilvánosságot. Nem is jelent meg kettejükről közös fotó, amin jól kivehető a férfi arca. Megismerkedésük elég kalandosan indult, hiszen Enikő kezdeményezett a nála 10 évvel fiatalabb férfinál. Kapcsolatuk egyéjszakás kalandnak indult, adta hírül a stop.hu. “Amikor rádöbbentem, hogy vége van a házasságomnak, nagyon padlón voltam. A barátaim tanácsára viszont nem zárkóztam a magányomba, hanem nyitottam a világ felé. Nem várhattam tovább, hogy Kari visszajön, egyértelmű volt: ez nem így lesz. Utoljára tizennyolc éves korom körül volt részem egyéjszakás kalandban. Az új kapcsolatom is annak indult.”

detar_eniko_11
Tulajdonképpen Enikő kezdeményezett a férfinál, akivel azóta is egy párt alkotnak, a híresség női praktikákat vetett be a férfi elcsábítására. “ Egy rendezvényen találkoztunk, ahol felléptem. Végig a színpadon álltam, de voltak rövidke, tízperces szüneteim is. Az egyik szünetben a takarásban álltam, Péter pedig valahogy mellém került. A kollégáim tudták, hogy be van állva a vállam, és azt ajánlották, beszéljem meg ezt Péterrel, aki épp akkor egy könyvet promotált, egyébként masszőr is. És akkor én, 49 és háromnegyed évesen bementem vele a raktárba, lehúztam a ruhám pántját… ő pedig megmasszírozott. A rendezvény végén – és ilyet sem csináltam még – nagyon burkoltan én kértem el a számát. Persze nem az övét, hanem a szalonét, ahol dolgozott, de én természetesen megadtam a saját számomat. Szóval finoman szólva, én kezdeményeztem. És hogy ehhez mit szól a világ? Nem érdekel!” – mesélte korábban a színésznő.

detar_eniko12
Egészen eddig Détár Enikő új partneréről csak annyit tudunk, hogy tíz évvel fiatalabb nála, pedagógusként dolgozik és Enikő nagyon boldog vele. Azonban lehet, hogy megtörik a jég, hiszen a ma kiszivárgott sajtóértesülések szerint Enikő és kedvese nemsokára az TV2 műsorán futó Édes Élet epizódjaiban tűnik fel, ezt az információt azonban a TV2 Sajtóosztálya kérdésünkre nem erősítette meg. Lehetséges, hogy vége a titkolózásnak és a kamerák előtt is megmutatkozik a szerelmespár?

Hozzászólások