Détár és Rékasi nem tud megszabadulni a közös háztól

Nem engednek az árból

2014/08/26

A gyerekeken kívül még mindig van egy közös kapocs Détár Enikő és Rékasi Károly között: a gyönyörű luxusvilla, amire jó ideje nem találnak vevőt.

Amilyen példaértékűnek látszott a külvilág számára Détár Enikő és Rékasi Károly házassága, olyan volt a válás is. Sárdobálás nélkül, minden bizonnyal nagy lelki vívódásokkal zajlott, de a két népszerű színész mindenben meg tudott egyezni. Abban is, hogy mindketten elköltöznek a közösen épített mesés házukból, eladják, és az árából alakítanak ki új otthont. Csakhogy hiába árulják, nem találnak vevőt az ingatlanra.

Pedig a egykori családi fészek igazán gyönyörű: az erdő szélén áll, panorámás, 183 négyzetméteres, 5 szobás, igényesen, jó minőségű anyagokkal kialakított ház – írja a Bors. Az ára 85 millió forint, amiből nem akar engedni az egykori házaspár.

ház

Vélhetően ez lehet az oka, hogy tavasz óta nem találnak vevőt, de még igazán komoly érdeklődő sem sűrűn jelentkezik. Ugyan a gazdasági válság után már fellendülőben van az ingatlanpiac, de még egyáltalán nem virágzik, és ezért nem könnyű eladni egy ilyen nagy értékű házat.

Mindeközben a két színész zsebéből folyamatosan viszi a pénzt, hiszen némi gondot kell fordítani arra, hogy rendben tartsák a luxusingatlant. Az sem túl kifizetődő számukra, hogy lakást kell bérelniük addig, amíg eladják a régi házat. Détár Enikő új párjával, Péterrel él együtt, Rékasi Károly pedig Pikali Gerdával. Mindnyájan úgy látták jónak, hogy a még kiskorú gyermekük, Zsigmond egy hetet az édesanyjánál, egy hetet pedig az édesapjánál tölt.

 

Hozzászólások