Diana hercegnő soha nem látott esküvői fotói

Titkos felvételek láttak napvilágot

2015/08/11

Lassan tizennyolc éve, hogy augusztus 31-én hajnalban Diana hercegnő halálos autóbalesetben életét vesztette. Összeesküvés-elméletek, titkos viszonyok és megannyi sztori látott napvilágot akkor és azóta is a bájos hercegnőről. Életének egyik legszebb napja viszont azóta is sokakat ámulatba ejt.

A britek abszolút kedvence, a Szívek királynője 1981-ben mondta ki a boldogító igent férjének, a trónörökös Károly hercegnek. Hatalmas készülődés és szervezés előzte meg a nagy napot, hiszen a királyi családról lévén szó mindennek tökéletesen kellett sikerülnie. Bár ez lehetett volna Lady Di életének legboldogabb napja, azóta olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a bájos hercegnő egyáltalán nem kívánta összekötni életét a trón várományosával.

diana

Az esküvő, a menyasszonyi ruha, a háttérben zajló események azonban mindenkit azóta is kíváncsisággal töltenek el. A minap napvilágot látott néhány rég elfeledett felvétel, amit csak olyan ember készíthetett, aki nyomon követte a színfalak mögötti eseményeket. Mindig különös érzés fakó, fekete-fehér fotókat látni múltbéli történésekről, amelyek a hivatalos keretek miatt igen visszafogott mértékben válnak ismeretessé a nagyközönség számára. Ezeken a képeken most egy pillanatra mi is visszarepülhetünk az időben. Láthatjuk, hogyan öleli magához az öt éves koszorúslányt a hercegnő, miközben hatalmas ruhájában sürgő-forgó kísérői között végig vonul a palota folyosóján. Láthatunk egy képet a mosolygó Erzsébet királynőről, vagy arról a jelentről, amikor a hercegnőt egy sereg ember segíti abban, hogy több ezer gyönggyel és 8 méter hosszú uszályával díszített menyasszonyi ruhájában beállhasson a hivatalos kép elkészítéséhez. Elmélyülhetünk abban a különleges érzésben, amit a hercegi pár érezhetett a balkonon állva több ezer alattvalónak integetve.

A képekről meghittség és öröm sugárzik, bár sokan tudni vélik, hogy mindez csak a látszat. Az esküvő során mindössze egyetlen fotósnak volt lehetősége bepillantást nyerni a készülődésbe, és egyedül ő készíthetett képeket az eseményről. Ezek a fotók most árverésre kerülnek, és minden bizonnyal a királyi család egyik elkötelezett hívénél fog landolni valamelyik sokat sejtető múltidéző fénykép.

A felvételeket EZEN a linken nézheted meg.

A bájos walesi hercegné most biztos forog a sírjában. Szeretőinek végeláthatatlan sora került napvilágra egy újabb botránykönyv kapcsán. Az mindig mosolygós, imádott Diana úgy váltogatta a férfiakat, mint más az alsóneműt. Szerencsére úgy tűnik, hogy egykori alattvalóit ez cseppet sem zavarja, de legalább is nem csorbított népszerűségén. Olvass tovább!

Australia Prince Charles and Diana royal wedding postage stamp

Hozzászólások