Disney-hercegnő lehetsz az esküvődön! Fotók!

Ha mesebeli ruhára vágysz!

2014/10/07

Ki az, aki ne arra vágyna esküvője napján, mint hogy egy meseszép ruhában pompázzon? Egy amerikai cég most valóra váltotta az álmot: Disney-hercegnők ihlették csodaszép ruhakölteményeiket.

Egy amerikai cég megvalósította sok lány álmát, hiszen ki ne csodálkozott volna rá a szépséges Disney-hercegnők ruháira mesefilm-nézés közben? Sok-sok lány álmodozott arról gyerekként, hogy egyszer szívesen egy főhősnő bőrébe bújna, aki megtalálva álmai hercegét gyönyörű menyasszonyi ruhában vonul az oltár elé.
Mindez ma már nem álom többé, hiszen akár mi is lehetünk Ariel, Aranyhaj vagy éppen Hófehérke, álmaink lovagja oldalán.

Az ötlet talán kicsit giccses és csordultig romantikus, de a ruhákat nézegetve gyönyörű, elegáns, álomdarabokat láthatunk, amelyekben biztos, hogy mesésen éreznénk magunkat a nagy napon. A Disney ruhákat megálmodó cég azonban nem állt meg a hercegnőknél, hiszen esküvői helyszíneket is ajánl – természetesen a Disney kastélyokban – és személyre szabott látványtortákat is kínál a romantikus lelkű megrendelőknek.

Ha a párunk is elfogadja kissé infantilis ábrándjainkat, akkor esély van arra, hogy akár tényleg egy az egyben megéljük választott hősnőnk életét – ha csak egy napra is, de arra igen.

Nézd meg a gyönyörű ruhákat!

Hozzászólások