Döbbenet! A Barátok közt sztárján kísérleteztek

Hónapokig kellett szednie a rejtélyes kapszulát

2015/04/30

A Barátok közt sztárja egy rendkívül érdekes fiatalító kísérletben vett részt, amelyről most, 3 hónapos kúra után lehullt a lepel és napvilágra jutott az eljárás.

Ábrahám Edit színésznő egy olyan kísérletben vett részt, amelyet Dr. Székács Béla és csapata a baktövis gyógynövény sejtregeneráló hatását vizsgálta. Állítólag a növény rendelkezik azzal a sajátossággal, hogy képes csökkenteni az idő múlásának jeleit és mindezt a színésznő is tapasztalhatta a hónapok alatt.

A baktövis a távol-keleti népi gyógyászatban már hosszú idő óta ismert vadnövénycsalád egyik tagja, ezért került a kutatócsoport érdeklődésének fókuszába.

17200_1561779987416520_647126530556532600_n
Fotó: Ábrahám Edit facebook oldala

A professzor maga is szedi a kapszulát.  – Kutatóként tisztában vagyok vele, hogy a nyilvánvaló rövid távú fittség- és egészségmegőrző, immunjavító hatásokon túlmenően százszázalékos bizonyossággal csak akkor lehetne ennek a szernek a fiatalító hatásáról beszélni, ha évtizedeken át figyelnénk meg hasonló korú, egészségű és életmódú embereket.

– Három hónapig kellett szednem a baktöviskapszulát, naponta egyet. Persze alapvetően odafigyelek az egészségemre. De azt vettem észre magamon, hogy élesebb a memóriám, kevésbé vagyok fáradékony, és jobb lett a bőröm minősége – mondta Ábrahám Edit a színésznő.
 

Hozzászólások