Döbbenet! Angelina Jolie újabb örökbefogadást tervez

A színésznő fáradt és nyúzott, de nem áll le

2015/04/21

Angelina Jolie azután sem mondott le a gyermekvállalásról, hogy végig csinált egy masztektómiás műtétet, majd legutóbb a petefészkét is eltávolíttatta. Férje, a jóképű Brad Pitt mindenben társa és támogatja, most pedig úgy néz ki, hogy ismét örökbe fogadnának egy hátrányos helyzetű gyereket.

Döbbenet, mekkora lelki- és testi ereje van Angelina Jolie-nak! A világhírű színésznő egyre másra teszi a dolgát erőn felül, hiszen nagykövetként a világ legveszélyesebb helyeit látogatja, folyamatosan rendez és színésznőként is vállal szerepeket, emellett neveli három saját és három örökbe fogadott gyerekét. Az egész világot megrázta, amikor néhány hónapos kihagyás után kiderült, hova tűnt a színész-rendező: mindkét mellét önszántából távolíttatta el, mert benne is megtalálható volt az a hajlamosító gén, ami édesanyját 56 éves korában, egy évtizedes szenvedés után ragadta el. Angelina így akarta elkerülni, hogy a gyerekei anya nélkül nőjenek fel. Így 87 százalékról mindössze 5 százalékra csökkentette a rák kialakulásának veszélyét.

Úgy tűnik a sztárpár szépen megvezette a világot! Tavaly augusztusi esküvőjük sokak áhított pillanata volt, már rengetegen akarták oltár előtt látni az álompárt. Azonban egy interjú során a színésznő kikotyogta, hogy tulajdonképpen ez nem is volt igazi esküvő, ők már régen házasok. Ha érdekel, mi az igazság, olvass tovább!

33rd Deauville Film Festival : The Assassination Of Jesse James - Premiere

Az újabb sokkot petefészek-eltávolító műtéte jelentette. Nők millió adóztak tisztelettel a gyönyörű színésznő előtt, aki azt állítja, semmilyen kárt nem szenvedett nőiességében, és mindenkit csak arra tud buzdítani, keresse fel orvosát, konzultáljon vele, hogy maga dönthessen a sorsáról.

Brad Pitt y Angelina Jolie en los Oscar en la 84 ª a 84 ª ceremonia de los Oscar en Los Angeles

Az elmúlt időszakban hagyott némi nyomot Angie külsején a sok megpróbáltatás. Legutóbb férje, Brad Pitt forgatására érkezett New Orleansba látogatóba, ahol fáradtnak és lestrapáltnak tűnt. A mindig aktív rendezőn látszik, hogy nem könnyű feladat, amit magára vállalt. Van, akinek egy gyerek felnevelése is gondot okoz, ő hat csemetét kontrollál nap, mint nap, szervezi közös életüket és látja el saját ügyeit. A képekért kattint ide!

És még mindig nincs vége! Angelina és Brad nemrég Szíriába látogatott, úgy hírlik, ismét szeretnének örökbe fogadni egy árvát, méghozzá egy kislányt. Terveik szerint 2015 nyár végére már új otthonában köszönthetik a kicsit. A színészből lett rendező eddig már hatszor járt az ENSZ Menekültügyi képviselőjeként a háborús országban, és számtalanszor szemtanúja volt annak, milyen károkat okoz az ottani helyzet. Több, mint 70 ezer gyerek veszítette el édesapját a háborúban, további 3 700 pedig mindkét szülőjét. A Brangelina páros lehetőségeikhez mérten szeretnének egy szebb és jobb jövőt biztosítani a kiválasztott kicsinek.

angelinajolieesbradpitt

A rengeteg program, megjelenés, munka és gyereknevelési teendő mellett Angie leghőbb vágya, hogy egy újabb mosolygós arcocskát lásson a vacsoraasztal mellett. A műtétek után úgy érzi, kipihente magát, és bár férjével megállás nélkül dolgoznak, a 2015-ös naptárjuk szellősebb a szokásosnál, ezért is mernek vállalkozni egy újabb örökbefogadási projekt elindítására.

Hozzászólások