Döbbenet! Ezt tették Kirláy Viktorral Amerikában

Ennek ellenére az énekes nagyon boldog

2015/11/12

Nagy reményekkel vágott a Vocie-nak Király Viktor, és úgy tűnt: valóra tudja váltani az álmát, de Gwen Stefani keresztülhúzta számításait.

Hatalmas izgalommal várta egész Magyarország, hogy az eddig remekül menetelő Király Viktor most továbbjut-e a Voice-ban, de sajnos ez a forduló kifogott az énekesen. Gwen Stefani kezében volt a sorsa, aki nem Viktort választotta…

Mindenképpen szeretném elmondani nektek, hogy mindannyian elképesztőek voltatok, és a veletek való munka nagy élmény volt számomra. Mind a négyen nagyon messzire jutottatok és remélem, tudtok majd élni a lehetőséggel. A szívemet kell követnem, így akit megmentek, az Korin” – idézte Gwen Stefani szavait a Blikk.

A napilap közvetlenül a kiesés után tudott beszélni az énekessel, akin egyáltalán nem érződött a csalódottság. Király Viktor úgy látja, hogy már így is óriási sikert ért el, és rengeteg lehetőség van a kezében.

Hívtak koncertekre, több olyan megkeresést is kaptam, amely együttműködésről szól, menedzsmenti felkérés is érkezett, szóval egyáltalán nem vagyok csalódott. A célom az volt, hogy megismerjék a nevem Amerikában, és azt elértem. Sosem gondoltam, hogy meg fogom nyerni, nagyon boldog vagyok, hogy idáig eljutottam, és azt gondolom, a java még csak most jön. A három továbbjutnak, Jeffreynek, Braidennek és Korinnak egyébként is sokkal több szüksége van még a segítségre. Azt azonban be kell vallanom, nagyon jól esett, hogy a döntés előtt a stúdióban mindenki az én nevemet skandálta. Most már minden rajtam múlik, hogy ezt a lehetőséget, amit a Voice adott, hogyan használom ki. Ahogy a Megasztár után is, most is ütni kell a vasat” – jelentette ki Király Viktor.

Az énekest Pharell Williams is biztatta, sőt kijelentette: egész Magyarország büszke lehet Viktorra.

Olvass még Király Viktorról!

Hozzászólások