Döbbenet! Hihetetlenül megcsúnyult Channing Tatum

Teljesen megváltozott az álompasi

2014/12/08

Channing Tatum az a színész, aki ha eszünkbe jut, egy sportos, lehengerlő mosolyú, sármos férfi ugrik be, aki nagyszerűen táncol és színésznek sem az utolsó. Most azonban ledöbbentünk legfrissebb fotói láttán. Tekintsd meg te is!

A Step up! óta egyik kedvenc színészünk mindig is eszméletlenül sármos, férfias, lehengerlő férfi hírében állt. Sok nő álmodik egy Channing Tatum-féle férfiról, de lehet, ez csak máig tartott: a vonzó pasi ugyanis igencsak elvesztette maszkulin hatását.

"Step Up" Los Angeles Premiere - Arrivals
Ilyen volt…

Miért is? Channing a Jupiter felemelkedése című filmhez szőke festette fürtjeit, ami – valljuk be – nem épp a legelőnyösebb választás számára. Arról nem is beszélve, hogy a platina hajhoz még vicces kosztümbe is öltöztették a stylistok, így a szívtipró álompas iegy másodperc alatt alakult át egy nevetséges, festett hajú valakivé.

Channing Tautum walks to the 'Jupiter Ascending' set
Ilyen lett!

Persze egy igazán jó színésztől már nem újdonság, hogy akár drasztikus megváltozik – lefogy, meghízik, frizurát változtat egy jó szerepét – és valljuk be, csupán egy új hajszín, még akkor is, ha nem éppen előnyös, könnyen visszaállítható az eredeti állapotába.
Szóval ne essünk kétségbe, Channing valószínűleg hamarosan ugyanaz a szívdöglesztő pasi lesz, mint amilyen mindig is volt.

channing-tatum-szoke-haj-hail-caesar-cosmopolitan

Hozzászólások