Döbbenet! A hüvelyi orgazmus nem létezik!

Minden élvezet hazugság volt?

2014/10/09

Hihetetlen tények jutottak napvilágra, amely megkérdőjelezhet mindent, amit eddig hittünk a női orgazmussal kapcsolatban. Két szexológus állítja, kutatásaikkal megcáfolták a hüvelyi orgazmus tényét.

Sőt, a két professzor azt is közölte – nem kevésbé megdöbbentő hír -, hogy a G-pont sem létezik és csupán a csikló ingerlésével lehet a csúcsra juttatni a nőt.

A női orgazmusról számos elmélet látott már napvilágot. Eddig a leginkább elfogadott elmélet az volt, hogy a nők orgazmust élhetnek át behatoláskor, és hogy a G-ponti, a hüvelyi és a csikló orgazmus mind az orgazmus különböző típusát jelenti.

 

szex3

A tudósok azonban azt állítják, hogy a nők nagy részének világszerte nincs orgazmusuk a behatolással járó szeretkezés folyamán. Ebből következően a szexuális problémákkal küzdő nőket olyasvalami alapján ítélik meg, ami nincs is: ez pedig a hüvelyi orgazmus-  írják a kutatók.

Arról nem is beszélve, hogy a férfiak ezentúl azt mondják, hogy minden nő megjátszotta az orgazmust, akit csiklónál nem ingereltek?
Ha a professzorok megállapítása igaz, akkor jogos lehet minden mindez ez irányú feltételezés.

Hozzászólások