Döbbenet! A tizenéves Jenner nővére férjével randizik

A fiatal modell lecsapott háromgyerekes sógorára

2015/01/30

Nem múlhat úgy el hét, hogy a Kardashian családban ne történjen valami újabb botrány. Kim Kardashiantól már megszokhattuk, hogy szeret a rivaldafényben élni, de kishúgai, Kylie és Kendall Jenner se tétlenkedik.

Kim állandóan meztelenkedik, vagy direkt vagy épp véletlenül készül olyan fotó róla, amikor kilátszik a feneke. A legfiatalabb Kardashian-Jenner csemete, Kylie bár még alig töltötte be a 17-et, már többször volt plasztikai sebésznél mint suliban (jár egyáltalán?)…

Bruce Jenner pedig több évtizednyi házasság után úgy döntött elválik feleségétől, a Kardashian-Jenner lányok édesanyjától, de nem is akármilyen ok miatt, hanem mert inkább nő szeretne lenni. Úgy döntött, ha már úgy is hosszú évek óta non-stop szike alatt kel és fel, akkor immár nem fiatalságát szeretné méginkább megőrízni, hanem férfias arcélét nőiesere cserélné.

kardashian-kendall-jenner-scott-disick-cosmopolitan

A legújabb hírek szerint az eddig inkább csak modellkarrierjéről híres Kendall Jenner került rivaldafénybe azzal, hogy háromgyerekes nővérének, Kourtnay-nak a férjével randizik.
Sűrűn látni őket együtt, sőt, tegnap éjjel egy szállodában aludtak és ma reggel együtt távoztak onnan.

Szerintetek létezhet olyan, hogy egy testvér elcsábítja nővére férjét?

Kourtney-Kardashian-and-Scott-Disick_glamour_24nov14_rex_b_960x1440

Scott-Disick-and-Kendall-Jenner_glamour_29jan15_getty_b_640x960

 

Hozzászólások