Döbbenet! Végleg Floridában marad Gombos Edina

Évek óta vágyott a költözésre

2015/08/07

Bár eddig azt hittük, Gombos Edina és családja csak nyaralni ment Floridába, most kiderült: nem is tervezik a visszatérést.

Gombos Edina és férje komoly döntést hoztak, amikor elhatározták, hogy végleg felszámolják eddigi életüket, és Floridába költöznek. A család már régóta tervezgeti az utazást, és most jöttek össze úgy a dolgaik, hogy nekivághassanak a kalandnak.

Sok évig kacérkodtunk azzal, hogy külföldön is kipróbáljuk magunkat, de mostanra vált minden ideálissá ahhoz, hogy belevágjunk életünk legnagyobb kalandjába. Miamit és környékét azért szerettük meg, mert sok mindenben hasonlít Havannára, ahol a férjem született. A lányunk, Miranda épp most fejezte be az óvodát, és itt egy olyan iskolát találtunk neki, ahol multikulturális környezetben tanulhat. Az motivált leginkább minket, hogy a gyerekeink nyitott, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőttekké váljanak” – mesélte Gombos Edina a Bestnek.

Az első strandolós nap…:-) A parton beültünk egy étterembe, ahol – legnagyobb meglepetésünkre – egy magyar pincérlány…

Posted by Gombos Edina on 2015. július 21.

Edina egyelőre szülési szabadságon van, de ha a későbbiekben kap egy jó állásajánlatot, a forgatás idejére haza fog térni. Addig azonban élvezi az új életet.

„Mindent a nulláról kezdünk, hiszen a ruháinkon kívül nem sok minden fért a bőröndünkbe. Szerencsére egyre otthonosabban mozgok itt, sokszor már Alberto nélkül megyek vásárolni, a gyerekekkel strandolni. Jó érzés floridai rendszámú autót vezetni egyedül Miamiban úgy, hogy a rádióból latin zene szól. A lányunk pedig azt élvezi a legjobban, hogy bármikor úszkálhat az óceánban” – tette hozzá Edina.

Olvass még Gombos Edináról!

Hozzászólások