Döbbenetes baki történt a Miss Universe szépségkirálynő-választáson

Rossz királynőt koronáztak

2015/12/21

És még merje valaki állítani, hogy a második helyezettre sosem emlékeznek! A Miss Universe világdöntőjén ennél nagyobb bakit nem lehet elkövetni: a műsorvezető rossz királynőt koronáztatott. Óriási égés volt, végül rákerült a korona a győztes fejére.

Magyarországot Nagy Nikoletta képviselte Las Vegasban a döntőn. Egészen vasárnapig mi is izgulhattunk, hogy vajon sikerül-e előkelő helyet szereznie a magyar hölgynek. Nos, ez egyelőre senkit sem érdekel, hiszen a világot egy egészen más helyzet tartja lázban: a műsorvezető rossz királynőt olvasott be, ezért két percig Miss Kolumbia örülhetett a koronának. Aztán jött a sokk!

Steve Harvey nem győzött szabadkozni. Annak rendje és módja szerint kihirdették a Miss Universe királynőjét. Az utolsó pillanatokban Miss Fülöp-szigetek és Miss Kolumbia izgulhatott, hogy kinek a fejére kerül a korona. Az est házigazdája végül bejelentette a győztest, aki szerinte Miss Kolumbia, Ariadna Gutierrez volt. A gyönyörű hölgy könnyekig hatódott, annak rendje és módja szerint, Miss Fülöp-szigetek pedig a helyére sétált. A hatalmas ováció és ünneplés között jött az este legkínosabb pillanata, amit kétség kívül magának okozott Harvey. Visszasomfordált a színpadra és sűrű bocsánatkérések közepette bejelentette, hogy hibázott, és nem jó királynőt koronáztatott. A lányok arcán percekig csak a sokk látszott. Miss Fülöp-szigetek tágra nyílt szemekkel állt a helyén, látszott rajta, hogy azt sem tudja, hol van. Eközben Kolumbia arcát ügyesen nem mutatták sokáig, valószínűleg ő volt a másik sokkos állapotú királynő a helyszínen. A korona végül méltó helyére került, de mondja valaki, hogy nem tett ezzel óriási hírnévre szert a tévesen megkoronázott Miss Universe?!

Ariadna az eset után nyilatkozott, nagyon diplomatikusan annyit válaszolt a riporterek kérdésére, hogy “Minden okkal történik”, míg Pia Alonzo Wurtzbach nem mindennapi sikerének örülhet, aki csak “nagyon 2015”-nek titulálta az esetet. Valószínűleg sok minden történhetett már vele idén, ami nem szokványos volt.

Bátran kijelenthetjük, hogy a verseny történetében talán ez volt az évszázad bakija, de lássuk be, a két hölgy szempontjából ennél jobban nem alakulhattak volna a dolgok. Mindketten óriási hírnévre tettek szert a másodperc tört része alatt, amit ellenkező esetben nem biztos, hogy elérhettek volna egy olyan közegben, amely kevésbé fogékony a szépségversenyekre, de annál inkább a botrányra!

miss universe2
Balra Miss Kolumbia, a tévesen megkoronázott hölgy, és az igazi győztes, Miss Fülöp-szigetek / Fotó: Miss Universe hivatalos Facebook

Időközben megnéztük, hátha véleményezte a helyzetet a két magyar illetékes, Nagy Nikoletta és a verseny hazai vezetője, Vajna Tímea, de egyik hölgy sem kommentálta az eseményeket.

Hozzászólások