Döbbenetesen szép látvány a Chrome új bővítményében!

Ezt töltsd le, ha elképesztően szépet akarsz látni!

2014/10/28
Döbbenetesen szép látvány a Chrome új bővítményében!

A Google egy meseszép meglepetéssel ajándékozta meg a felhasználóit. Ha eddig unalmasnak találtátok, hát, mostantól imádni fogjátok. 

Minden egyes új fül megnyitásakor gyönyörű és egyedülálló műhold képeket tölt be a Google Maps alkalmazás, ilyeneket, mint például ez:

20141020221722_5312

Amikor tehát egy új fület (új lapot) nyitunk meg a Chrome-ban, nagyrészt a már régebben látogatott weboldalak nézőképei tűnnek fel. Az új lap megnyitását nagyságrendekkel szépíthetjük meg viszont,  ha letöltjük az Earth View from Google Maps nevű Chrome-bővítményt.

20141020222258_9843

Először, a program települése után látszólag nem történik semmi, de amikor új lapot nyitunk meg legközelebb, akkor egy megerősítő kérdés után (amelyet csak az első alkalommal tesz fel a rendszer), egy csodálatos, az űrből készített felvétel tárul elénk. Jobbra lent azt is látjuk, hogy a bolygónk melyik részét fényképezte a műhold, ugyanis ilyen fotókról van szó.

A címsorba továbbra pedig is bebillentyűzhetjük az URL-t, amely a megnyitni kívánt oldalra mutat. (forrás: HVG és Google)

Hozzászólások