Dobó Ági megosztotta velünk, hogy mi áll a bakancslistáján

Újabb célokat tűzött ki 2018-ra a széségkirálynő

2018/01/17

A gyönyörű kétgyermekes édesanyának rengeteg terve van 2018-ra és hosszabb távra is. Így elárulta, hogy mi szerepel a bakancslistáján!

Dobó Ági már bizonyított szépségével és gasztronómiai tudásával, emellett megszerezte a jogász végzettséget és édesanyaként is példaértékű. Azonban nem elégszik meg ennyivel, rengeteg terve van az elkövetkezendő évre és a távolabbi jövőre nézve is, amelyeket most meg is osztott velünk.

dobóági
facebook.com/doboagii

A férjemmel szilveszter éjjel 13 pontba összeszedtük a terveinket 2018-ra, amelyek között vannak fogadalmak és vannak konkrét célok, azonban mindegyik az egész családra vonatkozik. Az első célunk, hogy végre beköltözzünk az új otthonunkba amely hamarosan elkészül, valamint nagyon szeretnénk az év végén összeházasodni. Nagy vágyam egy karácsonyi esküvő. Megalkottuk a Youtube csatornánkat, ahová minél több tartalmat, főként családi témájúakat szeretnénk feltölteni. Szeretnénk egy utazós szálat is belevinni, és megmutatni hogy milyen két gyerekkel utazni, hiszen nem minden olyan mint azt sokan a közösségi oldalaikon mutatják. A célunk az, hogy heti 1-2 db videót el tudjunk készíteni a jövőben. Nagyon szeretnénk megmutatni a gyerekeknek a tengert, valamint repülőre ülni velük, mivel még soha nem repültek. Az egyik nagy álmom, hogy kipróbáljam a szörfözést, amelyet a párommal szeretnék átélni.

dobó ági

Természetesen a főzés sem kerül háttérbe, készül az új konyha, ahol szintén tervben vannak a videós tartalmak. Valósághűen szeretném majd megmutatni, milyen egy családot ellátni. A párom is elkezdett egyébként főzni, illetve a nagyobbik fiam is nagyon szeret a konyhában tenni-venni, mindig ott van velünk. Utazás terén óriási vágyam eljutni a Távol-Keletre, gasztronómiailag is helyben megtapasztalni az ottani alapanyagokat, fűszereket, ízvilágot. Thaiföld, Vietnám és Bali is a bakancslistámon szerepelnek. A gyerekeknek akár Disneylandet, Legolandet, sőt, a Szafarit is megmutatnám, a kisebbik fiam ugyanis imádja az állatokat. Számomra nagyon fontos, hogy megmutathassam a gyermekeimnek a világot és élményt adhassak nekik.

Ági Youtube csatornáját IgazAnya – KisCsalád néven találhatjátok meg!

Köszönjük Áginak, hogy megosztotta velünk terveit és álmait, és kívánunk neki élményekben gazdag 2018-as évet!

 

Hozzászólások