Dobó Kata es párja külön utakon folytatják

Hiába próbálták mindketten - nem sikerült megmenteni a kapcsolatot

2014/11/13

A 2014-es év sajnos bővelkedik szakításokban. Nincs ez másképp a sztároknál sem. Legújabb megdöbbentő hír Dobó Kata és párja Gulyás Levente válása, amire még közvetlen környezetük sem számított. Nagyon régóta dolgoztak már mindketten a kapcsolat megmentésén – hiába. 

A családot most már csak Kata és a két és fél éves Szofi alkotja. Úgy tűnik, hogy sajnos ő sem tudja megmenteni Dobó Kata és Gulyás Levente kapcsolatát, akik hat együtt töltött év után búcsút mondanak végül is egymásnak.

“Levente költözött el közös otthonukból, hiszen Szofinak kell az állandóság. Kata nem szeretné, hogy volt párja vasárnapi apuka legyen. Mindketten törekszenek arra, hogy a szakítás ellenére jó kapcsolatban legyenek, hiszen mindkettőjüknek Szofi a legfontosabb” – mesélt a szomorú helyzetről egyik ismerősük.

dobo_kata

Egészen idáig sikerült az ügyet titokban tartaniuk, mire Katáék végleg pontot tettek a kapcsolat végére. Olyannyira nem tudott a helyzetről senki, hogy egyik ismerősük is így nyilatkozott:

“Most hallok először erről, teljesen elképedtem. Én semmit sem vettem észre. Épp a minap áradoztam Katának arról, hogy nem véletlenül lett ilyen gyönyörű a gyerekük, hiszen mindkettőjüktől jó géneket örökölt. Ő pedig erre boldogan bólogatott. Hihetetlen, hogy ennyire tudja tartani magát” – mondta a megdöbbent ismerős.

Nem is olyan régen, mintegy másfél éve  Gulyás Levente még a boldog családról nyilatkozott:

“A békéscsabai színházban készültünk a Lüszisztraté bemutatójára, én írtam zenét hozzá, és én tanítottam be a szereplőknek. Akkor hívták meg először oda Katát, éppen a címszerepre, így aztán az első próbán mutattak be minket egymásnak” – mondta, aki akkor még családos, kétgyermekes édesapa volt.

“Nem volt szükség semmi trükkre, csalafintaságra, annyira magától értetődően rakódott egymásra minden. Engem lenyűgözött az az eltökéltség, az az alázat, az a lelkiismeretesség, ahogyan Kata dolgozott” – mesélte lelkesen Gulyás Levente, aki azt is elmondta, milyen jót tett Katának az anyaság:

“Minden kiteljesedett. Ahogyan ő mondja, bekapcsolt a mamagomb, és azóta ebben az üzemmódban működik. Nyitottabb lett, oldottabb. Mintha anyának született volna.”

Úgy látszik, hogy sajnos mégsem működött a kapcsolat hosszú távon és hiába volt mindkét fél igyekezete, nem sikerült megmenteni. (forrás: Bors)

Hozzászólások