Dobó Kata ledobta ruháit!

Elindult az ország legnagyobb jótékonysági ruhagyűjtő akciója. 2014. április 26-tól újra elindították az Adok-Kapok Napok jótékonysági programot, amelynek köszönhetően 2013-ban közel 18 000 ruhaadomány gyűlt össze.

2014/04/26

Az Ökumenikus Segélyszervezet két hétig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére. A program nyitónapján az első darabot Dobó Kata színésznő ajánlotta fel.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan gyermekek, családok részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy megfelelő ruhában, cipőben nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival.

dobo_kata_adok_akpok

„Nagy figyelmet fordítunk a gyerekekre, akik különösen is megszenvedik a családot sújtó válságot. Ilyenkor egy szép ruha, egy rendes cipő nem csak örömet okoz, de segíti a beilleszkedést és felzárkózást is.” – mondta el Gáncs Kristóf, a segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

Idén az elkötelezett társadalmi szerepvállalásáról is híres színésznő, Dobó Kata vállalta a kampány képviseletét, és ünnepélyes keretek között akasztotta be az első darabot az Outlet központban kialakított Adománygyűjtő pontba. „Részünkről ez egy apró segítség, miközben valakinek pont egy jó ruha hiányzik ahhoz, hogy magabiztosan mehessen iskolába, állásinterjúra vagy egyáltalán közösségbe.” – indokolta részvételét a színésznő.

Az Adománygyűjtő pontban 2014. április 26-ától – 2014. május 11-ig, szerdától vasárnapig 10.00 és 20.00 óra között várják a használt, jó állapotban lévő ruhadarabokat.

Hozzászólások