Dobó Kata választottja (?) nem titkolja érzéseit

Anger Zsolt nyíltan beszélt magánéletéről

2015/01/14

Azt csiripelik a madarak, hogy Dobó Kata újra szerelmes. A barátok szerint, ismét rátalált a boldogság a színésznőre, akinek szerencsés áldozata most nyíltan mesélt magánéletéről.

Egy közeli ismerős elárulta, a színésznőt egy kollégájához fűzik mélyebb érzések, akivel két évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy magyar sorozat forgatása alkalmával.

dobokata3

„Villámcsapás volt. Ő általában a szívére hallgat, és azt hiszem, jellemző is egy nőre, hogy amikor leginkább sebezhető, akkor talál rá a boldogság. Én sem számítottam erre, pedig jól ismerem. Ez olyan, mint egy tiniszerelem.” – olvashatjuk az ismerős Blikknek adott nyilatkozatában.

Egyes híresztelések szerint, Anger Zsoltnak köszönhető, hogy Kata jól viselte a válás gondolatát gyermekének édesapjával.

„Emlékszem, a nyáron Kata még boldogan mesélt a családjáról, és úgy tűnt, hogy minden rendben van. Többször hallottam, amikor mondta, hogy a családdal elutaznak majd pár napra pihenni. Azt mutatta, hogy harmonikus az élete. Valószínűleg nem akarta másokkal megosztani, hogy már nem olyan jó a házassága. Később aztán hallottam a pletykákat arról, hogy Zsolttal közel kerültek egymáshoz” – az informátorok azt állítják, a Fapad karácsonyi buliján a színész szerelmet vallott, amit Kata pár nappal ezelőtt közösségi oldalán, egy apró és rövid ideig látható gesztussal viszonzott.

dobokata4

Anger Zsolt így nyilatkozott saját magáról, a női nemről és a kapcsolatairól: “Szerintem a férfi életének az az értelme, hogy megtalálja a párját a világban. A NŐT. Két nagy szerelem követte egymást az életemben, két színésznő. A két nagy szerelmem, a velük töltött összesen több mint tíz év olyan volt, mintha valami lelki egyetemet jártam volna ki. Nagyon sokat köszönhetek nekik, de valahogy amikor egyedül maradtam, kezdtem azt érezni, hogy azonos vagyok önmagammal. Na, akkor ott beindult a cséphadaró, elkezdtek tolongani a nők. És akkor ott volt egy olyan időszak, amikor semmire nem mondtam nemet. Tulajdonképpen mindig belezúgok a partnernőmbe. Amikor egy vidéki társulatnál dolgoztunk az akkori párommal, nem rejtettük véka alá, hogy egyrészt nekem imponál, hogy ő minden férfinak tetszik, másrészt neki meg az imponál, hogy úgy bánok a nőkkel, ahogy. Szerette bennem a férfit látni, és imponált neki, ha nekem tetszett egy nő, vagy én tetszettem egy nőnek.”

Hozzászólások