Dobrády Ákos gyermeket szeretne születésnapjára

Mit szól ehhez Iszak Eszti?

2015/05/19

Hamarosan a negyedik X-et ünnepli Dobrády Ákos, aki számára a legszebb születésnapi ajándék egy baba lenne. Az énekesnek azonban még várnia kell a gyermekáldásra.

Iszak Eszti és Dobrády Ákos az év elején jelentette be, hogy összeköti az életét, ám az esküvő még várat magára, a Viva tv műsorvezetője ugyanis világraszóló lagzit szeretne.

„Arról van szó, hogy egyszerűen kicsúsztunk az időből. Eszter nagy esküvőt szeretne, és ezt nem lehet gyorsan összehozni. Ősszel leszek 40 éves, sok mindent elértem már az életemben, ami még hiányzik, az az hogy végre családot alapítsak és édesapa lehessek. Nagy valószínűséggel az esküvő majd csak jövőre valósul meg. Sok mindennek kell klappolnia két ember között, köztünk pedig minden stimmel. Eszter az a lány, akivel szeretném összekötni az életem – mondta Dobrády Ákos a Borsnak, arra utalva, hogy Eszti kedvéért hajlandó várni a babaprojekttel, hogy először az esküvőre koncentrálhassanak.

Dobrády Ákos és Iszak Eszti

Bár a gyermekáldásnak nem feltétele a papír, a pár szeretne a hagyományos sorrendben végigmenni a dolgokon, és házasság nélkül nem vállalnak babát.

„Eszter elég következetes, nem szeretne rosszul lenni a menyasszonyi tánc alatt. Sokan máshogy közelítik meg ezt a kérdést, de mi a hagyományos módon szeretnénk a sorrendet tartani, úgyhogy remélhetőleg az első gyermekünk a nászéjszakánkon fogan majd meg – tette hozzá Ákos, aki elárulta, nem aggódik az újabb kerek évforduló miatt. – „A harmincadik évemet is könnyen vettem, szerintem most sem fog megviselni az évtized váltás. Mindenesetre, mivel négy éve nem jelentettem meg szólóalbumot, és jelenleg a TNT turné és a július 4-i Budapest Park koncert van előtérben, úgy gondoltam, ha már ilyen szép kort megérek, egy csokorba gyűjtöm az elmúlt években íródott dalaimat. A születésnapomra pedig megjelentetem.”

Hozzászólások