Dobrády Ákos másodszor is eljegyezte Iszak Esztit

Újra próbálják a szerelmesek a jegyességet

2018/08/24

Iszak Eszti újra viseli az eljegyzési gyűrűt, amit korábban Dobrády Ákostól kapott. Az ékszer ugyanaz a gyémánt, amellyel négy éve megkérték a kezét.

Az énekes két esztendeje szakított szerelmével, és az elmúlt években sosem mutatkozott más nő társaságában, az azonban árulkodó, hogy a szőke szépség újra viseli az eljegyzési gyűrűt. Igen, azt a gyémántot, amellyel Ákos négy évvel ezelőtt megkérte a kezét. Már az eMeRTon-díjas énekes-dalszerző és a műsorvezető-modell közelgő esküvőjéről is hallani pletykát, amit egyik ismerősük vissza is igazolt a Blikknek.

49cb4a40b2264b0f4d29efdf5cdb3ff2

“Tanultak a hibájukból, ezúttal nyilvánosan nem hangoztatják, hogy megint jegyben járnak, de nagyon boldogok” – árulta el a neve elhallgatását kérő bennfentes, aki hozzátette: záros határidőn belül az esküvőre is sor kerülhet.

A TNT énekese és a VIVA zenetévéből ismert szépség 2011 végén melegedett össze, Ákos pedig 2014 nyarán kérte meg Eszti kezét Costa Rica tengerpartján, ám az esküvő időpontja egyre tolódott. Ákos két éve jelentette be, hogy kapcsolatuk véget ért.

“A szakításunkért egyedül én vagyok a felelős. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy, ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi nincs véletlenül” fogalmazott a popénekes, de később valószínűleg belátta, mégis Eszti az igazi.

Szakításuk után fél évvel újra együtt mutatkoztak, idén februárban közös mexikói nyaralásra repültek, és Eszti újra hordani kezdte meseszép eljegyzési gyűrűjét. Akkor is rajta volt, amikor június végén a TNT koncertjére ment a Budapest Parkba, majd utána egy párként érkeztek a soproni VOLT Fesztiválra.

forrás

Hozzászólások