Dögös! Fehérneműben pózol az álomtestű topmodell

Észbontóan fest szexi dominaként

2014/12/16

A párductestű topmodell nem más, mint az egyik legnívósabb fehérnemű cég arca, pontosabban testeként bűvöli a tekinteteket. Szexi, ellenállhatatlan és vásárlásra csábít.

Szinte hihetetlen, hogy az egyik leghíresebb topmodell már több, mint 20 éve a szépségéből él, és bár – állítólag – természete elviselhetetlen, mégis, sorra keresik fel a legnagyobb dizájnerek és márkák, hogy megjelenésével őket képviselje. Bár annak ellenére, hogy Naomi kisasszony kezelhetetlen, mindent el lehet vele adni, mert bár 44 éves (igen, 44 éves!), teste makulátlan, feszes és izmos és az arca sem kevésbé vonzó.

Persze-persze, retusált fotókról beszélünk, de ha alapból nem lenne ennyire fitt, nem lehetne belőle ilyen szuperdögös nőt kreálni. Persze nem Naomi Campbell az egyedüli, több évtizede a pályán lévő topmodell, hiszen Kate Moss vagy éppen Claudia Schiffer pályafutása sem zárult le, sőt, vadonatúj kampányokban mutatják be virágzásukat.

A 40 feletti szépségeket a divattervezők is sokszor keresik, persze a csodás megjelenés mellé az sem árt, ha a hölgy neve és személye ikonikus. Íme, az Agent Provocateur fotók, amelyeken megdöbbentően jól fest a topmodell.

Naomi-Campbell-in-Payge-for-Agent-Provocateur_gl_16dec14_pr_b_1080x720 Naomi-Campbell-in-Tanya-for-Agent-Provocateur_gl_16dec14_pr_b_639x426 Naomi-Campbell-in-Evalyne-for-Agent-Provocateur_gl_16dec14_pr_b_1080x720

Hozzászólások