Dögös rucit minden pohárnak!

Szívmelengető forróság a téli fagyban

2015/12/08

Képzeld el, ahogy meghitten sétálsz a karácsonyi vásárban. Megcsapja orrodat a finom malacsült és a narancsos forralt bor illata. Megkívánod az édes italt a lampionos főtéren, hogy átfagyott kezedet átjárja a melegség. De állj! A pohárnak is jár a törődés, ráadásul meg ne égesd az ujjacskáidat!

Egy meleg, pihe-puha muff a pohárnak is jól jön. Készítsd el egyedi pohártartódat, hogy ne égesd meg a kezedet és minél dizájnosabb cuccokban vihesd magaddal a forralt borodat, vagy éppen egy isteni forró csokit nagy adag habbal a tetején. Ez a megoldás praktikus, ha jóízűen szeretnéd kortyolgatni az illatos italt, de otthon, a kellemesen meleg lakásban is ráhúzhatod a bögrédre, hogy minél jobban átjárja a lelkedet a karácsonyi hangulat.  Ráadásul a megannyi karácsonyi apróság mellett akár ezt is adhatod ajándékba barátodnak, barátnődnek, biztosan örülni fog a személyre szabott kiegészítőnek.

pohartarto

Ha az elkészítéssel nem sokat szeretnél bíbelődni, akkor roppant egyszerű megoldás egy zokni szárát levágni, kicsit cicomázni – egy hangulatos gombbal, vagy filcfigurával, amit könnyedén rá tudsz varrni – és egyből átszellemülten meredhetsz a távolba a deres ablakon át egy gőzölgő ital mellett.

A cup to go pohárnak igazán nagy hagyománya a tengerentúlon volt, évekig nézhettük a filmekben, ahogy a nagyvárosok utcáin a munkahelyre igyekvő embersereg meg-megáll egy utcai árusnál, hogy kávét kérjen magának. A trend mára hazánkba is begyűrűzött, mindenki előszeretettel sétálgat a kezében egy elviteles pohárral. Hogyha nem szeretsz beleolvadni az átlagba, akkor nézelődj a galériánkban a kreatív megoldások között, és tedd igazán stílusossá a saját italos hordódat. Ez a kis praktikus melegítő pohártartó simán elfér a táskádban, és amellett, hogy óvja a kezedet még trendi kiegészítője is az outfitednek.

Hozzászólások