Dögös sztárok alig ruhában

Ezekért a testekért követeljük vissza a nyarat!

2015/08/18

Napok óta arra vártunk, hogy beköszöntsön a lehűlés a nagy forróság közepén. Valószínűleg kevesebben gondolták volna komolyan, ha tudják, hogy vár ránk az özönvíz, de éppen ezért kalandozzunk el kicsikét a tökéletes és mega dögös celeb testeken, hátha sikerül visszacsábítanunk a nyarat.

Mintha csak párt választanánk – gondolhatják sokan – sose az kell, ami van. Most éppen vissza akarjuk kapni a nyarat, de csak mert néhány órája iszonyatos esőzések közepette kell a munkahelyről hazajutnunk, miközben térdig ér a víz. Múlt héten pedig még egy kis hűvösért kiáltottunk. Bár abban sokan egyetértünk, hogy valahol az arany középutat lenne jó megtalálni. Szóval segítsünk kicsit a nyárnak, és a Süss fel nap! helyett járjuk el a celeb-táncot, hátha a gyönyörű testek láttán mégis sikerül visszacsábítanunk.

Szerencsére sok hazánk kedvence döntött úgy, hogy megmutatja magát alig ruhában, mi pedig kifejezetten örülünk annak, hogy Sarka Kata, Hódi Pamela, Bencsik Tamara vagy éppen Dér Heni idomain legeltethetjük a szemünket. Így mégis csak könnyebb elviselni a nagy nyári hőséget, vagy éppen a zord időjárást odakint.

Kezdjük is rögtön a sort a legdögösebb testű, kétgyermekes anyukával, akinek semmi takargatnivalója, hiszen jócskán megküzdött szuper alakjáért. Sarka Kata mellett Hajdú Péter finomra hangolt kockáit is megleshetjük, erre a meglepetésre nem is számítottunk!

Csodás napunk volt ❤️ Jó éjt mindenkinek!

Posted by Sarka Kata on 2015. augusztus 11.

 

Ezért a képért az egész férfi társadalom hálás lesz Hódi Pamelának, bár sokan valószínűleg a mellette nyugvó láb nélkül szívesebben látnák kerekded idomait, ahogy vezetik az ember szemét a Maldív-szigetek kéklő tengerére kitekintő balkon irányába.

 

Liptai Claudia szintén sokak vágyát elégítette ki ezzel a bikinis fotójával, ráadásul csak egyetérteni tudunk a mellé írt idézettel. Tökéletes.

Az élet tökéletes, higgyünk benne, hogy mi is azok vagyunk!❤️❤️❤️

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on 2015. augusztus 4.

 

Dér Henitől szinte kivétel nélkül mindenkinek leesik az álla. Az énekesnő, bár most van túl egy szakításon, az edzésekkel egy percre sem áll le. Szerencsére mindig meg is osztja velünk legjobb formáját, így még azért sem haragszunk, hogy kivételesen nem bikiniben teszi mindezt.

:))) Andrea Kárpáti

Posted by Henrietta Dér on 2015. augusztus 13.

 

A szintén ex-Megasztáros Bencsik Tamara monokiniben szexiskedett kicsikét a tükörnek, amit a rajongók legnagyobb örömére nem volt rest megosztani.

Mornin..

Tamara Bencsik (@tamara.bencsik_anymood) által közzétett fénykép,

A Barátok közt fiatal színésznője, mintha csak egy műtétek előtti bájos Meg Ryan lenne a képen, dögös fekete fürdőruhájában az egész partszakaszt lepipálhatta. Szerencsére neki semmi szüksége a plasztikára, Nyári Dia így is fantasztikusan néz ki.

 

Az utolsó hét a nyáriszünetből… A nyugalom szigetén… a kis szerelmemmel Szeretek itthon lenni!

Posted by Nyári Diána on 2015. augusztus 17.

Könyörgünk nyár, sose érj véget, éppen csak egy kicsit enyhülj!

 

 

Hozzászólások