Dögös vagy ártatlan? Cserpes Laura elárulta titkait

Az énekesnő új stílussal kacérkodik

2015/05/27

A fiatal, bájos énekesnőnek, Cserpes Laurának fontos a megjelenése, és nem csupán a ruhája, hanem az arcának ápolása, sminkelése is. Elárulta nekünk, hogy milyen stílust szeretett eddig és mi az, amit most először bevállalt.

Pasztell árnyalatok, ártatlan, tiszta fehér… Cserpes Laura – bevallása szerint – mindig a finomabb, lágyabb tónusok iránt vonzódott, legyen szó akár ruhákról, akár sminkről. Laura jó érzékkel választja ki kedvenceit, hiszen a gyönyörű, hamvas arcú, szőke hajú sztárnak rendkívül jól állnak a világosabb tónusok és az éteri, angyali sikk. 

cover_kep_cserpesL2
Cserpes Laura az Esküvő Classic fotózáson is angyali volt

Azonban most nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen a MAC sminkmesterének közreműködésével egy vadonatúj irányvonalat próbált ki, a tüzes, sötét padlizsánlila színvilágot. A személyre szabott sminkelés és oktatás alkalmával az énekesnő többek között azt is megtanulhatta, hogy miképpen kontúrozhatja és festheti száját úgy, hogy a rúzs hosszan tartó, ápolt és hidratált is legyen.

Laura azt is elárulta, hogy mostanság kacérkodik a dögösebb sminkekkel és az sem kizárt, hogy ruhatárát is felfrissíti néhány szexisebb darabbal.

Még több titkot is megtudhattok Cserpes Lauráról a videóban:

Tudj meg még többet Cserpes Lauráról!

Hozzászólások