Dögös vörös rúzs – másold le a sztárok kedvencét!

Az ősz legtüzesebb sminktrendje!

2014/10/05

Csábítás, szenvedély vagy a klasszikus megjelenés a cél? Egy dögös, vörös rúzs biztos, hogy mindhárom esetben tökéletes megoldás lehet.

Azon kívül, hogy az őszi smink alapja is, ne feledkezzünk meg arról, hogy a sztárok körében is meglehetősen népszerű szín, hiszen Gwen Stefani, Angelina Jolie vagy épp Lady Gaga is előszeretettel választja a férfifantáziát beindító árnyalatot.

gaga.ok
gettyimages.com/europress

Ősszel mind a köröm, mind a rúzstrendbe újra és újra visszatér a vörös, a végzet asszonyának, a tűznek és szenvedélynek színe. Természetesen a legnagyobb sztárok sem vetik meg a vörös rúzst és még szép, hogy beveteik akkor, ha valamilyen jeles eseményen kell fellépniük, legyen szó Oscar-gáláról vagy épp egy zenei rendezvényről.

gwen
gettyimages.com/europress

A vörös rúzshoz leginkább a natúr, minimal make-up illik.

Mit is jelent ez? Rendkívül fotós a szép, egyenletes és nem túl vastag réteg alapozás, ugyanis a vörös rúzs színe annyira intenzív és erős, hogy minden bőrhibát kiemel. A pontos alapozás és leheletnyi púderezés után jöhet a szem. Érdeme csak szempillaspriált és egy vékony tusvolat használni, de tusvonal nélkül is látványos az összkép. Természetesen nem feledkezzünk el a szépen ívelt és megformált szemöldökről sem.

A szín felvitelénél több pontra is ügyelnünk kell:

Érdemes rúzsecsettel felvinni, hogy még véletlenül se lépjük túl a kontúrokat, hiszen nincs is annál bizarabb és valljuk be nevetségesebb látvány, ha egy elkenődött sötét rúzst látunk egy nőn. Ha nincs ecsetünk, akkor az ajakfestés után – abban az esetben ha nem sikerült tökéletesre a kontúr – egy fültisztító pálcikával óvatosan a vonal mentén szedjük le a felesleget.

 

Hozzászólások