Dolgok, amit mi nők nem szeretünk hallani …

Uraim: ezeket a mondatokat még véletlenül se...

2014/09/24
Dolgok, amit mi nők nem szeretünk hallani …

A férfi olvasóinknak szeretnénk néhány használati utasítást adni a női lélekhez – mi az, amit semmilyen körülmények között nem szabad egy nőnek mondani, mert mélyen bántó és örök nyomot hagy bennünk.

Tényleg ez a divat manapság?  – Noha egyáltalán örömteli, ha észreveszitek, hogy más/új ruha van rajtunk, de az ilyen megjegyzések teljesen elveszik a ruha által okozott örömöt. Ha a bő ruha, pulóver, nadrág a divat – azt fogjuk hordani, még ha te szívesebben is látnál mindig piros vagy fekete dögös ruhában és magas sarkú cipőben. Mi sem szólunk bele az autós- vagy focis témákba, hiszen egyrészt: nem értünk hozzá, másrészt: tudjuk, hogy számodra örömet okoznak, akármilyenek is.

Szeretem, ha egy nőnek ilyen nagy a feneke/testes/ilyen jó kis húsos … stb. megjegyzések – Ennél jobban földbe döngölni nem is lehetne egy olyan nőt, akinek nincs helyén az önértékelése. Normális lelkivilágú nő pedig amúgy sem szenved efféle nyomasztó traumáktól, úgyhogy nem kell őt nyugtatgatni – nélküled is rendben van, ne aggódj. Aki túl van a lelki defekteken, annak teljesen felesleges ilyen “megnyugtató” mondatokat elejteni – az előző esetben pedig fogalmad sincs róla, mekkora kárt okoztál. Ha dicsérsz – dicsérj. Vagy mondd csak egyszerűen, hogy jól nézünk ki.

80272287

Úgy örülök, hogy te nem vagy akkora … (ribanc például), mint a többi nő – Köszönjük szépen: ez tökéletesen kifejezte a nőkről alkotott véleményedet. Megjegyezni kívánjuk, egyrészt: hogy ha a nőkkel am-blokk van a gond, akkor veled van a gond, másrészt: mi is közéjük tartozunk. Vagy ha egy konkrét személyről, illetve egy korábban, más nőtől ért sérelemről van szó – akkor tedd el magadnak télire, mert mi köszi, de nem kérünk belőle.

A legjobb nők a feketék/szőkék/barnák/vörösek – Mi nők egyediek vagyunk és ebben megerősítést kívánunk! Nincs olyan, hogy a legjobbak ezek vagy azok. Te valamilyen lelki defekt miatt beragadtál egy kategóriába és ott maradtál – aminek most mi isszuk a levét. Olyan sincs ugyebár, hogy a legjobb pasik a kopasz-farkúak, vagy esküszünk a bajszos palikra, mert azok annyira sármosak .. – hogy esik? Nem jól? hát, nekünk sem…

Tisztára olyan vagy, mint a volt feleségem/exem – Hát, nem kedves, egyáltalán nem vagyok olyan. Az egyik legnagyobb sértés hozzá hasonlítani – még ha esetleg dicsérsz is. Mert ez azt jelenti, hogy őnagysága (még mindig) az etalon. Ez nagy baj! Te sem szeretnéd azt hallani, ugye, hogy: “Az exemnél  tulajdonképpen jobb vagy az ágyban…” – hiszen az arra emlékeztetne, hogy bizony más is szerzett nekünk boldog órákat vagy éveket. Ne hasonlíts tehát – senkit nem érdekel. (forrás: mindenegyben blog)

 

 

Hozzászólások