“Dolgozó nő” lett Sarka Kata kislánya

Berki Natasa Zselyke nyomdokaiba lépett

2015/11/17

Újabb sztárcsemet irigyelte meg anyukájától a kamerákat: ezúttal Sarka Kata kislánya, Noncsi állt modellnek.

Néhány hónappal ezelőtt kapta meg első modellszerződését Berki Natasa Zselyke, aki anyukájához, Hódi Pamelához hasonlóan egy divatmárka arca lett. Most egy másik sztáranyuka vitte kamerák elé kislányát: Hajdú Noncsi élete első divatfotózásán vett részt, sőt, már megkapta a következő felkérését is. Természetes, hogy anyukája, Sarka Kata nagyon büszke rá.

Mérhetetlenül büszke vagyok rá, és jó volt vele együtt dolgozni. Voltunk már jótékonysági fotózáson, ennek azonban más volt a hangulata. Alá kellett írni egy szerződést és beszélgetnem kellett vele erről, hogy ez miben lesz más, mint az eddigi felkérések. Megmondtam neki, hogy csak úgy megyünk el a stúdióba, ha nem unja meg tíz perc után, és tisztességesen végigcsinálja” – mesélte Kata a Borsnak.

Reggelünk 󾌧

Szerző: Sarka Kata2015. október 27.

Noncsi az első fizetéséből moziba fog menni, vagy színes karkötőkkel lepi meg magát, még nem döntött. Az azonban biztos, hogy ezzel megpecsételődött a sorsa, hiszen egyre többen ismerik majd fel.

Most kezdi megérteni, hogy mit jelent az, hogy felismernek minket. Tudják, hogy ha hétvégén elmegyünk otthonról, az azért van, mert mi ezért fizetést kapunk, amiből meg tudjuk venni a játékokat, a szép cipőt és a szép ruhát” – árulta el Kata.

Hozzászólások