Döntött a sztárfocista: házasság előtt nincs szex!

Vajon be tudja tartani a fogadalmát?

2015/05/19

Egy híres európai csapatban játszó sztárfocista minden nőt megkaphat – gondolnánk. Ehhez képest igencsak meglepő fogadalmat tett David Luiz, a Paris Saint-Germain brazil hátvédje, aki megkeresztelkedésekor úgy döntött, házasság előtt nincs szex a barátnőjével – és természetesen senki mással sem. Vajon meddig bírja?

A 28 éves futballista hívő kereszténynek vallja magát, most azonban az eddigieknél sokkal emberpróbálóbb feladat elé állította saját magát. A minap megkeresztelkedett csapattársa, Maxwell házában és medencéjében, és csak azért ilyen későn, mert baptistaként saját maga választhatta a beavatás időpontját.

dlker
David Luiz az Instagramra tette ki a képet a kereszteléséről

A Paris Saint-Germain védője – akit sokan a világ legjobbjának tartanak a posztján – ezt a képet rakta fel az Instagramjára a szertartásról, majd meglepő, egy nagy klubnál játszó, sok pénzt kereső futballistától merőben szokatlan fogadalmat tett: semmi szex!

Ugyancsak a közösségi oldalon közölte a rajongóival, hogy az esküvőig nem fekszik le barátnőjével, Sara Madeirával, akivel egyébként már kamaszkoruk óta ismerik egymást. Mi csak szurkolni tudunk nekik.

Hozzászólások