Dorina a Supermodel of the year 2014 versenyzője

A tánc szerelmese a 15 éves lány

2014/06/27

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Juhász Szilárd,  Gajdos Lelle ValériaHásper DominikaVeréb ViktorVári Ágnes és Dorogi Vivien, és Karafa Marcell után Petrovich Dorinát is megismerhetitek.

2

“15 éves múltam, Budapest közelében, Gödön élek . A budapesti Dózsa György Táncművészeti szakközépiskolába járok, ahol a klasszikus balett mellett modern táncot tanulok. Angolul beszélek, franciául pedig egy éve tanulok. A tánc szeretete kiskoromtól él bennem, 4 éves voltam, amikor azt mondtam anyukámnak, hogy balettozni akarok! Gyakorlatilag azóta állandó „kellék” a táskámban a spicc cipő, ami nem arról híres, hogy kényelmes… Igazi Kos szülöttként nincs az az akadály, ami eltántorít a célomtól. A tánc pedig egy különleges szerelem az életemben. A mozgás művészete szerintem az önkifejezés egyik legszebb módja. Maximalista vagyok, addig nem nyugszom, amíg egy-egy mozdulatot nem tudok tökéletesen bemutatni. Évek óta járunk fellépésekre, az év végi vizsgánknak pedig a Pesti Magyar Színház adott otthont, így a szereplés már nem idegen számomra. Körülbelül másfél éve megismerkedtem a rúdfitnessel is, ami erőnléti edzésnek is tökéletes. A divat világa a másik, ami közel áll hozzám. Imádom a szép ruhákat, és ez az a kategória, amiből nincs olyan, hogy sok… Modellként hódolhatok mindkét élvezetnek: a szép ruhák bemutatását a táncos létemből fakadó művészi énemmel ötvözhetem. Nekem nagyon sokáig csak a tánc volt az egyetlen, amibe a tanuláson kívül minden időmet, energiámat beleadtam. Most jött el az a pillanat, amikor önmagamnak is be kell vallanom: habár még csak most csöppentem ebbe a világba, már érzem, ha rajtam múlik, ugyanolyan szerepet kap az életemben, mint a tánc. És rajtam nem fog múlni…”

Hozzászólások