Supermodel of the Year 2014 – megvan a győztes – képgalériával

Dorogi Vivien lett a befutó

2014/06/29

Kiderült, ki a Supermodel of the Year 2014 győztese. Hosszas előkészületek, mintegy 10.000 jelentkező válogatása, s végül a tíz fős döntős csapat megmérettetése után a Zimány Linda, Cinthya Dictator, Pantl Péter és Silló István alkotta zsűri meghozta döntését.

Két hete a budapesti Deák Palotában zajlott a második casting, amikor az összesen tízezer jelentkezőből személyes találkozóra hívták azt a közel ezer fiatalt, akik szerettek volna elindulni a modell pályán. Közülük kiválasztottak tíz tehetséget, akik már részt vettek egy fotózáson, egyben bekerültek a döntőbe.

A Fashion Streeten lévő impozáns Byblosban rendezett végső megmérettetésen a legjobbat hozták ki magukból a résztvevők. A Supermodel of the Year 2014 döntőjén hétféle szettben léptek a közönség elé, és bár sokuknak modellként ez volt az első szereplésük, remekül vették az akadályokat.

A zsűri két részre szakadt, amikor pontozni kellett, hiszen Linda és Cinthya ízlése megegyezett, ám a férfi ítészek nem a hölgyekkel, hanem egymással értettek egyet. Ütköztették a véleményeket, és végül  nagy egyetértésben kihirdették a hét lányból és három fiúból álló mezőny győztesét: Dorogi Vivient, aki elnyerte a Supermodel of the Year 2014 címet.

 

Hozzászólások