Dr. Mike egy éjszakára a tiéd lehet!

Randizz a világ legszexisebb dokijával

2016/01/20

Jó hírünk van minden szinglinek! A szexi dr. Mike, vagyis az álompasi, McDreamy, ahogy csak a tengerentúlon szólítják, tálcán kínálja fel a lehetőséget, hogy randizzál vele. Persze, mint mindent, ezt se adják ingyen, no, de kinek ne érne meg 10 dollár egy randit az Óperencia legszebb dokijával?

received_2491012060986581

Ahogy a nagy üzletemberek mondják: ez egy igaz win-win szituáció. Bárki csak nyerhet azzal, hogy a jóképű dokival randizhat egy este, ráadásul nem is akármilyen környezetben! Ha szerencsés vagy, akár te magad is lehetsz a kiválasztott, persze ezt sem adják ingyen, de mitől lenne nyer-nyer helyzet, ha nem állna a másik oldalon valamilyen nemes cél. Dr. Mike, aki kameránk előtt is feltűnt már, mikor Budapesten járt, most randira hív egy nagylelkű adakozót, aki támogatja saját szervezetét.

Dr. Mikhail Varshavski – aka Dr. Mike – 2015-be forgatta fel fenekestől az internetet. Egyszer csak feltűnt az éterben egy mosolygós, jóképű, szexi, férfias pasi, aki nem mellesleg imádja az állatokat, kedves és ráadásként még orvos is. Az Instagram sztárját azonnal felkapta a sajtó is, ritka tökéletes párosítás ez így, mind egy csomagban. Ha igazak a hírek, akkor arra is büszkék lehetünk, hogy Dr. Mike állítólag egy magyar lányban találta meg a boldogságát. De akkor mégis mi történt most? Miért hív valakit randizni a szexi doki, ha megtalálta hozzá illő párját?

Hát persze, hogy mindezt a hatalmas szívének köszönheti egy szerencsés jelentkező, hiszen a felhívás akkor érvényes, ha minimum 10 dollárral támogatod Mr. Szexidoki Limitless Tomorrow nevű alapítványát, ami a hátrányos helyzetű gyerekeknek segít. Egy együttműködés keretein belül Dr. Mike saját magát bocsájtja áruba és azok között, akik adakoznak, valakinek lehetősége nyílik rá, hogy New Yorkba utazzon, egy Michelin-csillagos étteremben vacsorázzon vele, természetesen teljes ellátással, és az este további részéről még nem is beszéltünk! Jó, jó, csak viccelünk, de tényleg, hát ki tudhatja, hogyan alakult az este további része….

Minden esetre a szexi doki minden tőle telhetőt megtesz, hogy a róla kialakult pozitív képet csak tovább erősítse. Hát nem cuki?!

Hozzászólások