Dráma! Gesztesi fiát megcsalta a barátnője!

A fiatal színész nem féltékeny szerelmére

2015/02/10

Másik padival bújt ágyban Gesztesi Máté kedvese, Tóbiás Magdolna – persze mindezt csak egy szerep kedvéért, hiszen az Éjjel-Nappal Budapestben alakít anyukát.

Gesztesi Máté szerelme a való életben is szereti a fiatal fiúkat, hiszen 11 évvel idősebb a Jóban Rosszban színészénél. Az Éjjel-Nappal Budapestben is hasonló szerepben láthatjuk: a dögös anyuka szerelmi viszonyba kerül a lányának egyik lakótársával, a 20 éves Milánnal.

Magdolna legutóbb egy szexjelentben játszott filmbeli partnerével.

Kedvese, Gesztesi Máté azonban nem féltékeny rá, hiszen ő maga is tudja, milyen napi soroztban játszani.

„Egyáltalán nem úgy nézem ezeket a jeleneteket, mint egy otthon ülő, féltékeny férj; sokkal inkább a szakmai és emberi kíváncsiság vezérel. Szerencsére külön tudom választani a televíziót és a valóságot. Mindenesetre az az igazság, hogy Magdus tényleg nagyon tehetséges, ösztönös érzéke van ehhez a műfajhoz” – mesélte a Hotnak Máté.

A családban egyébként az utóbbi időben felcserélődtek a szerepek, mert Magdi az, aki hazaviszi a pénzt. Gesztesi Máté ugyanis ott hagyta a Jóban Rosszban stábját, hogy filmrendezőnek tanulhasson. Bár néhány munkája így is akad, Magdi az, akinek állandó munkahelye van.

Hozzászólások