Dráma! Kórházba került a várandós Gombos Edina

A kismama szörnyű görcsökkel küzdött

2015/01/10

Nagy volt a riadalom, ugyanis a terhessége hatodik hónapjában járó Gombos Edina egy jó hangulatú partin rosszul lett, azt hitték, a babával történt valami baj!

Gombos Edina 2Bár közeledik a várandósság vége, Gombos Edina kirobbanó formában van, éppen ezért fel sem merült benne, hogy egyik pillanatról a másikra borzasztó rosszulléttel kell megküzdenie. Egy kellemes céges vacsorán a kollégái szörnyen megrémültek, és azonnal kórházba vitték a műsorvezetőt. Vesegörcs okozta a pokoli fájdalmat.

Azt mondják, a vesegörcs és a vesekő felér egy szüléssel, annyira fájdalmas. Ezt én megspékeltem még egy terhességgel is. Elmondani sem tudom, mekkora fájdalmaim voltak, kiegyenesedni is alig tudtam. Ráadásul még fájdalomcsillapítót sem vehettem be! Már volt korábban három kövem, ez amolyan családi betegség nálunk, mert mindenki átesett rajta. A partin még abban reménykedtem, hogy otthon majd kezelni tudom magamat, és ráérek másnap kórházba menni, de utólag hálás vagyok a kollégámnak, hogy bevitt a kórházba. Először a babát nézték meg, hogy jól van-e, mert a görcsöktől akár még a szülés is beindulhatott volna. Szerencsém volt, mert ő az ujját cumizva aludta végig az én szenvedésemet, egyáltalán nem volt veszélyben” – mondta a Borsnak Gombos Edina.

Az Aktív műsorvezetője infúziót kapott, és javult az állapota; másnap már dolgozott is, de a vesekövet a napokban „meg kell szülnie”.

Éjfél körül kerültem a kórházba, bent tartottak, és infúzióra kötöttek, amikor kiderült, mi a bajom. Éjjel már nem tudtam átíratni a másnapi forgatási rendet, ezért elmondtam az orvosnak, hogy pénteken mindenképpen dolgozni fogok, mert számítanak rám. Szerencsére már jobban vagyok, terveim szerint a hétvégén szülöm meg a negyedik kövemet” – tette hozzá viccesen Edina.

Hozzászólások