Drasztikusan megalázták a plus-size modellt

A modellek élete sem mindig csillogás és boldogság

2016/11/22

Tess Holliday már hozzászokott, hogy naponta kap durva kommenteket a súlya vagy a képei miatt, de ahogy most megalázták arra nem számított.

A modellek élete nem egyszerű. Sőt, senkié sem az, aki kamerák előtt szerepel, de maradjunk a modelleknél. Lényegtelen, hogy normál vagy plus-size modellről beszélünk, állandóan reflektorfényben vannak. Még mielőtt azt hinnétek, hogy csak a plus-sizeok kapnak kemény kritikát, eláruljuk, hogy bizony a Victoria’s Secret angyalait is megalázták már néhány durva trollkodós kommenttel, cikkel. 

Tess Holliday általában mindent megtesz, hogy a fotóival feszegesse a követői határait, hiszen gondolj csak vissza arra a képre, amin egy szál csipkés fehérneműben pózolt vagy mikor szoptatós fotót osztott meg magáról. És bár már egy jó ideje nem csinált hasonlót, most mégis sikerült magára haragítania az egyik követőjét. Egy twitterező ugyanis Tess Paper magazinos fotóján a modell testét kicserélte egy gyilkos bálnáéra, és ha ez még nem lett volna elég, a felhasználó még oda is írta, hogy „Nem én vagyok az egyetlen, aki ezt látja, ugye?”

A kép elég hamar eljutott a hírességhez aki nem fogod elhinni, hogy hogyan reagált rá! Tess ugyanis ahelyett, hogy felháborodott volna, megosztotta saját oldalán a művet és még egy laza bátorító szöveget is írt mellé azoknak a rajongóinak, akiket szintén hasonló támadások érnek minden nap a súlyuk miatt. Ilyen egy igazi sztár! 

Forrás: cosmopolitan.hu

Hozzászólások