Drew Barrymore-t Spielberg nevelte fel?

ET, Drew, Henry és Steven, akkor és most

2014/06/09

A színésznő és a rendező az ET – A földönkívüli című kultikus film forgatásán kötöttek szorosabb ismertséget. Ezt a szeretetteljes kapcsolatot több fotó is megörökítette, sőt a film 30 éves évfordulója alkalmából a főszereplőkkel különleges képsorozat is készült.

Az mára legendássá vált film, az ET – A földönkívüli 1982-ben került a mozikba. A rendező Steven Spielberg jó érzékkel választotta ki a főszereplőket. Drew Barrymore például nem indult el a lejtőn, ahogy sok gyerekszínésszel ez megtörtént, hanem Hollywood egyik legnagyobb sztárja lett.

Drew mindössze hat éves volt, amikor forgatták az kedves földönkívüli ET történetét. Az akkor még nagyon csöpp színésznőcske Gertie szerepében azonban sok mindenkit meggyőzött arról, hogy lesz jövője a szakmában. A kislány bátyját alakító Henry Thomas, bár nem lett olyan híres, mint kolléganője, nem lehet oka panaszra. Számos tévéfilmben láthatjuk, a mai napig őt is.

A forgatás ideje alatt több kép is megörökítette a kis Drew-t és Henry-t miközben Spielberg instruálja vagy egyszerűen csak “szeretgeti” a gyerekeket.

Hozzászólások