Dukai Regina barátnője párját szerette el

Hidegzuhanyként érte a hír

2016/01/22

Tegnap robbant a hír, hogy Dukai Regina újra szerelmes, de most meglepő részletek derültek ki kapcsolata körülményeiről…

received_2491012060986581

Állítólag Dukai Regina már akkor találkozgatott új szerelmével, Bencével, amikor a focista még régi barátnőjével, Virginiával volt együtt. 

Bence és Virginia négy évvel ezelőtt jött össze, és való igaz, a lány néhány hete kiadta a labdarúgó útját, de nem távolodtak el egymástól. Olyannyira nem, hogy alig tíz nappal ezelőtt, amikor Bencét megműtötték, ő volt az, aki három napot vele töltött a kórházban. Igaz, akkor még fogalma sem lehetett arról, hogy igazak azok a pletykák, amelyekről korábban már hallott ugyan, de amiket a párja tagadott. Bence és Regina ugyanis állítólag már november óta találkozgatott, a bili azonban csak az elmúlt héten borult ki. Virginia ugyanis váratlanul érkezett látogatóba a focistához, és legnagyobb meglepetésére női holmikba botlott. Nem maradt sokáig titok előtte: Dukai Regina járt abban a szerelmi fészekben. Bence a múlt héten egy éjszaka nagyon rosszul lett, és Regina sietett vele kórházba. A focista testvére is velük volt, azaz már ő is régóta tudhatott az új szerelemről. A modell a „kórházas kalandról” írt a barátainak, akik állítólag megosztották ezeket a sorokat másokkal, és visszajutott mindez Virginiához is” – mondta a Borsnak egy informátor.

󾌫󾌸

Közzétette: Dukai Regina – 2016. január 21.

Az érintettek nem veszik fel a telefont, így képtelenség szóra bírni őket, ám a napilap elérte Bence volt barátnőjét.

Hideg zuhanyként ért a hír, de nem akarok nyilatkozni” – jelentette ki az elhagyott lány.

Olvass még Dukai Regináról!

Hozzászólások