Dukai Regina újra szerelmes

10 évvel fiatalabb focistával jár

2016/01/21

Másfél év szingliség után újra eltalálta Ámor nyila a szépséget. Ismét focistába szeretett bele Dukai Regina, aki 10 évvel fiatalabb nála.

received_2491012060986581

A gyönyörű modell-műsorvezető-énekesnő választottja korábban is egy focista, Feczesin Róbert volt; 2010-ben szerettek egymásba, és bár nehezítette kapcsolatukat, hogy a sportoló Olaszországban focizott, négy évig tartott szerelmük. A 2014-ben történt szakítás után fel-felröppent egy-egy pletyka, hogy Dukai Regina ismét szerelmes, de akkor azok nem bizonyultak igaznak. Most azonban úgy tűnik, tényleg megdobogtatta valaki a szívét, méghozzá Batik Bence.

Azt nem tudjuk, hol és hogyan ismerte meg Bencét, de tény, régóta szemet vetett rá. Bence még együtt volt a korábbi barátnőjével, amikor a modell már szimpatizálhatott a sráccal. Miután szakítottak, szabad lett a pálya, és úgy tűnik, egymásra is találtak. Bence egyébként súlyos sérülése után otthonában lábadozik abban a lakóparkban, ahol több Fradi-játékos is él. Regina ott már nem csak nála mindennapos vendég, hanem a többi „focistafeleséggel” is nagyon jó kapcsolatot ápol. Egyikőjük nemrég meg is jegyezte nyilvánosan, lassan ő is ad Reginek kulcsot a lakásához. Ezek szerint a Bencééhez már van. Mindenesetre tény, a kórházi vizsgálatokra, kontrollokra is segít neki eljutni, gondoskodó, szerető párja a fiúnak” – mondta a Borsnak a pár egyik közeli ismerőse.

✂️󾮟🏻koszonom 󾍇

Közzétette: Batik Bence – 2015. augusztus 14.

Hozzászólások