Dundika borzasztóan szenved kismamaként

Alig bírt lábra állni

2015/12/09

Dundika számára a terhesség nem éppen áldott állapot: a sztáranyuka borzasztóan szenvedett az első néhány hétben – éppen, amikor Amerikában jártak.

Majka és Dundika néhány nappal az amerikai útjuk előtt tudta meg, hogy kisfiuk, Marián mellé egy újabb gyerkőc érkezik a családba. Ekkor már sejtették, hogy Hajni számára a kiruccanás nem éppen egy kéjutazás lesz, és bizony volt, hogy lábra sem tudott állni.

„A terhesség nem olyan áldott állapot, mint ahogy le szokták írni. Marcinál is elég nehezen viseltem a terhességet, de most sokkal rosszabbul voltam. Egész nap émelyegtem, amikor Amerikában voltunk, lábra sem tudtam állni. így jártuk végig az összes látványosságot” – mesélte a Mokkában Dundika, aki már a 21. hétben tart második babájával.

Pedig a sztáranyuka egyáltalán nem szokott beteg lenni – ellentétben a férjével, Majkával, aki azonnal minden betegséget elkap, ilyenkor pedig szinte a halálán van.

„Félek, hogy Marián örökölte a belső tulajdonságaimat is, vagyis hogy azonnal beteg lesz. Hajni egy igazi terminátor, ő rajta meg sem látszik, hogy beteg. Én, ha elkapok valamit, akkor tényleg mindennek vége, otthon fekszem és haldoklom. A nők úgy betegek, hogy meg sem látszik rajtuk: egy évvel ezelőtt Hajni elkapta a rotavírust, de még akkor sem akarta kihívni az ügyeletet, én voltam az, aki hívta az orvost. Ő kétévente egyszer beteg, én, mióta elkezdődött a rossz idő, már harmadszorra vagyok megfázva – mondta nevetve Majka.

Hozzászólások