Dupla tragédiára készülnek Whitney lányával!

Anyja halálának évfordulóján kapcsolják le a gépekről

2015/02/10

Elképesztő döntést hozott Bobbi Kristina családja: Whitney Huston lányát anyja halálának évfordulóján, szerdán kapcsolják le a gépekről, melyek jelenleg életben tartják.

Bobbi Kristina Brown legközelebbi hozzátartozói bele egyeztek abba, hogy az orvosok lekapcsolják a 22 éves lányt a gépekről – ám az volt a feltételük, hogy a műveletet csupán szerdán, édesanyja, a tragikus körülmények miatt elhunyt Whitney Huston  halálának évfordulóján végezhetik el.

Egy informátor szerint Bobbi nagyanyja azért ragaszkodik ehhez, mert szeretné, ha menye és unokája legalább ilyen módon egymásra találhatna ismét. Bobbi ugyanis sosem tudta feldolgozni anyja halálát, képtelen volt elengedni a halott énekesnőt.

Bobbit január 31-én szállították kórházba, amikor a fiatal lány begyógyszerezte magát és befeküdt egy kád vízbe, ahol kis híján megfulladt. A család azóta reménykedett a csodában és a felépülésében, ám az orvosok hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították, végül a család döntött arról, hogy lekapcsolhatják az őt életben tartó gépekről. 

Premiere Of Bravo's "Being Bobby Brown"
Whitney Huston és Bobbi Kristina

A legújabb feltételezések szerint Bobbi öngyilkossági kísérletét a férje okozta. A 19 éves Nick Gordon és Bobbi Kristina gyerekkoruk óta együtt nevelkedtek, szinte testvérekként kezelte őket a család, de mivel vér szerint nem voltak rokonok, tavaly nyáron összeházasodhattak. 

Kapcsolatuk azonban nem volt felhőtlen, mert míg Whitney Huston lánya állandóan reflektorfényben volt, Nick Gordonra azonban senki sem volt kíváncsi. Ismerősök szerint emiatt sokszor veszekedtek, a 19 éves fiú sokat dühöngött és ki akart bújni szerelme árnyékából. 

Hogy Bobbi Kristina halálát pontosan mi okozta – öngyilkosság vagy gyilkosság áldozata lett-e, egyelőre nem tudni.

Hozzászólások