Duplázott a TV2

Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárt

2014/10/27

Egy pillanatig sem unatkozhatott, aki tegnap este a TV2-re kapcsolt, hiszen a Sztárban sztár döntője és az utána következő Rising Star első adása is bőven hozott izgalmakat.

Tóth Vera, Pál Dénes, Hevesi Tamás, Kökény Attila és Vastag Tomi igazán kitett magáért; az énekesek egy-egy szóló dalt, illetve duettet adtak elő a TV2 által az ország legnagyobb házibulijának aposztrofált műsorának döntőjében. Az előadók lazán és professzionálisan oldották meg a legképtelenebbnek tűnő feladatokat is.

A felfokozott hangulat sem a döntősöket, hanem Tillát keverte meg a legjobban. Az eredményhirdetés előtti pillanatokban bekövetkezett az, amitől a műsorvezető mindig tartott: összekeverte a Sztárban sztárt a Megasztárral. Végül kihirdették a győztest; Pál Dénes lett a Sztárban sztár 2. évadának legjobb előadója.

Dénes
Pál Dénes a Voice után a Sztárban sztárt is megnyerte (fotó: TV2)

Az izgalmakkal teli pillanatok után máris elindult a Rising Star, Sírás, nevetés, megdöbbentő és megható előadás egyaránt volt a TV2 legújabb énekes tehetségkutatójának első adásában.

Rising Star négytagú zsűrije – Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi – egyáltalán nem fogta vissza magát, amikor nem értett egyet valamiben. Kerényi Miklós Gábor és Mező Misi a nézetkülönbség miatt majdnem összeverekedett, de többször felemelték a hangját Pásztor Anna és Feke Pál is.
zsűri
Néha veszekedtek, néha énekeltek a zsűritagok (fotó: TV2)
Remek énekesekben nem volt hiány; a mindössze tizenöt éves szinkronúszó Kovács Gyopár vagy Takáts Tamás fia, Máté igazán nagy meglepetést okozott. A Romantic egykori énekesnője, Kunovics Katinka is feltűnt, ám sajnos nem jutott tovább.

Hozzászólások