Durva: ezek a sztárpárok mind válnak!

Ben Affleckék igazi lavinát indítottak

2015/08/04

Hiába a siker, a hírnév és a csillogás, a sztárok magánélete is ugyanúgy tönkremehet, mint bárki másé. Úgy tűnik, az utóbbi idő a válásokról szól, és még az igazi álompárokat sem tartja együtt a szerelem.

Az utóbbi idők egyik legmeglepőbb és legszomorúbb híre volt, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner a válás mellett döntöttek. Úgy tűnik, a tökéletes párosnak hitt hírességek szakítása egy igazi lavinát indított el, azóta ugyanis szinte nem telik el nap, hogy ne hallanánk olyan kapcsolatról, ami tönkrement.

Nem sokkal ezelőtt újabb meglepő válásról kezdtek pletykálni, ami alapján úgy tűnik, a legharmonikusabb kapcsolatú sztárpár, Angelina Jolie és Brad Pitt szerelme sem tart ötökké. A gyönyörű színésznő és szexi férje évek óta alkot egy párt, összesen hat gyerekük van, közösen rendeznek filmet – valami mégsem stimmel köztük! A rossz nyelvek szerint Brad Pitt az, aki nem bírja elviselni felesége irányításmániáját, ami miatt az utóbbi időben többször az alkoholhoz nyúlt.

angelina brad
A hat gyerek sem tartja össze őket?

Egy másik tökéletesnek tűnő sztárpár, Beyonce és Jay-Z kapcsolatában is gyakoriak a hullámvölgyek: bár a két énekes kívülről idilli kapcsolatából egy kislány már született, sokszor tűnik úgy, a hosszú évek alatt elfáradt a szerelmük.

13 év után egy rocksztár anyukának is elege lehet a férjéből – ez történt Gwen Stefanival is, aki kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet. Az énekesnő és férje, a zenész Gavin Rossdale állítólag közösen hozta meg a nagy döntést, és becsületre méltó, hogy közösen szeretnék tovább nevelni három gyermeküket, nem háborúznak és nem vitáznak a válás miatt. Reméljük így is marad.

Gwen Stefani és családja
Gwen Stefani és a férje nem háborúznak a gyerekek miatt

És még mindig nincs vége a válások sorának: Will Smith és elképesztően csinos felesége, Jada Pinkett Smith is beadta a válókeresetet. Bár a pár kapcsolatának megromlásáról már régóta cikkeztek, mindketten tagadták, hogy problémáik lennének. Most azonban úgy néz ki, tényleg vége az idillnek, amin még a nyitott házasság segített.

Hozzászólások