Durva zaklatás áldozata lett Sarka Kata!

Hónapok óta nem hagyja békén az ismeretlen

2015/08/25

Több hónapja kapja a durvábbnál durvább üzeneteket Sarka Kata a Facebookon egyik „rajongójától”, most azonban elege lett, és nyilvánosságra hozta a nyomdafestéket nem tűrő beszólásait.

Tény, hogy Sarka Kata nagyon sok embernek szúrja a szemét: míg sokan elismerik és tisztelik, hogy hét év házasság után és két gyerek nevelése közben is marad ideje arra, hogy elvégezze a munkáját, addig mások szerint pusztán a férje, Hajdú Péter miatt tart ott, ahol tart.

Az azonban durva, hogy milyen savazásokat kap olykor az emberektől – sőt, a rajongói oldalát követőktől is. Nem csak kommentekben, de üzenetben is zaklatják Katát: egy nő például április óta irkálni neki kicsit sem kedves leveleket.

„Annyira görény, ingyen élő k**va vagy… Ja és ocsmány, hogy még helyezést is értél el. A Hajdú hátán – ezt ne felejtsd el! – írta a zaklatója a FittBalnace fitneszmodell versenyén elért bronzérmes helyezésére utalva. Ez azonban csak a kezdet volt, Kata zaklatója továbbra sem adta fel a próbálkozást.

Vajon neki mi baja lehet?? Komolyan nem értem! Sosem találkoztunk, sosem beszéltünk, még közös ismerőseink sincsenek!…

Posted by Sarka Kata on 2015. augusztus 25.

„Üdv, már megint a kedves rajongód ír! Hogy az Istenbe lehetsz te műsorvezető?????? Ki van veled a f**z, anyukám! Menjél inkább földet ásni, szánalmas ri**nc” – kapta meg Kata a jó tanácsot.

Kata nagyon megunta, hogy a zaklatója nem hagyja békén, ezért is posztolta ki a beszélgetést a rajongói oldalára.

 

Olvass még Sarka Katáról!

Hozzászólások