Durván bánt a nőkkel Robert De Niro

Így próbálta hallgatásra bírni szeretőit a színész

2014/10/30

Fény derült Robert De Niro piszkos múltjára. Shawn Levy napokban megjelenő könyvében számolt be a színész életéről.

Elképesztő részletek derültek ki Robert De Niro múltjáról. A népszerű színész a kokain és a nők rabjai volt, és ezért a két dologért bármire képes volt. Karrierje elején a 80-as években házas ember volt, ennek ellenére nem tudott nemet mondani a gyengébbik nemnek. Sőt, addig üldözte őket, amíg nem csalta őket az ágyába.

The Righteous Kill Premiere - Arrivals

Helena Springs énekesnő teherbe is esett a színésztől: „Robertnek első látásra megtetszett a nő, és addig követte őt autóval, amíg ki nem erőszakolt tőle egy randevút. Ebből lett egy nagyon viharos, többéves viszonyuk. Helena az első gyermekét De Niro tudta nélkül vetette el, aztán amikor 1981-ben ismét terhes lett, a színész megfenyegette őt és arra kényszerítette, hogy szakítsa meg a terhességét. Ekkor még nem tudta, hogy a kicsi nem is az övé, de dühösen zaklatta a nőt, aki végül mégis megszülte Ninát” – olvashatjuk Shawn Levy sorait a Bors fordításában.

„Egyfolytában veszekedett a szeretőivel is, a drogok miatt nagyon instabil volt lelkileg. Martin Scorsesével és John Belushival együtt buliztak a híres Chateau Marmont klubban – aznap este is, amikor Belushi túladagolta magát. Amikor De Niro megtudta, hogy a barátja meghalt, zokogásban tört ki. Azután sok mindent átértékelt a saját életében” – jelent meg a Daily Mail oldalán.

Hozzászólások