Durván elmérgesedett a viszony Rékasi családjában

Pikali Gerda exe képtelen beletörődni a helyzetébe

2016/01/04

Rékasi Károly úgy döntött: nem hagyja, hogy szerelmének volt párja tovább folytassa az ellenük irányuló hadjáratot. A színész kiteregeti a szennyest!

Alig egy hete a közösségi oldalon gúnyolódott Rékasi lányának produkciójával Pikali Gerda exe. A roppant csúnya tettre az érintett, Rékasi Eszter roppant jól reagált, csupán annyit mondott: majd lerendezi vele személyesen az ügyet. Édesapja azonban már nem akar kesztyűs kézzel bánni szerelme volt párjával. A színésznek ugyanis elege lett, hogy folyamatosan zaklatja őket azért, mert szemmel láthatóan nagyon szépen élnek Gerdával, és ebbe nem tud beletörődni az egyedül maradt fél. Ezért a Barátok közt sztárja úgy döntött: beszámol arról, hogy milyen megaláztatások érik őt és családját.

Olyan undorító, hogy ez az ember a lányomat is belekeverte, annyira méltatlan és gyomorforgató, hogy nem hallgatok tovább. Odatelefonál hozzánk egy férfi, aki később azt írja rólam, idegen vagyok, miközben bemutatkoztam neki. Ő ezt nem tette meg, csak követelte, hogy Marcellel és Barnabással akar beszélni… Annyit válaszoltam, hogy családi összejövetel lesz nálunk, a fiúk ebben segítenek… Épp asztalt terítettek, hajtogatták a szalvétákat, de Géza meg sem várta, hogy befejezzem a mondatot, rám csapta a telefont. Egyébként olyannyira nem vagyok idegen a számára, hogy amikor a kapcsolatunk elkezdődött Gerdával, ezt sérelmezve hívott fel, és azóta is kutatja a rólam szóló híreket, nem mellesleg, ennek az idegennek akarta a s…be dugni a mankót, legalábbis ezt mondta a gyerekei előtt. Mankót kellett használnom, mert a motorbalesetem miatt nem tudtam járni… Rosszul esett a megjegyzése, felháborító a hozzáállása, és képtelen vagyok rendezni vele a kapcsolatot. Az embereket folyamatosan félretájékoztatja. Mindenáron arra törekszik, hogy a Gerdával való együttlétünket pusztítsa, tönkretegye. Mielőtt bárki készpénznek venné azt, amit ő a világ felé kürtöl, tessék látni, hogy Gerda halálos pontosan betartja a kettejük közötti megegyezést, a gyermekelhelyezésre való tekintettel. Kínosan ügyel arra, hogy a srácok ugyanannyit legyenek a papájuknál, mint nála. Hiába írta, hogy nem adjuk oda a gyerekeit, a valóság az, hogy a fiai a szentestét nála töltötték, és az ominózus telefonja után öt órával újból nála voltak. Mi nem akarunk zűrt, szépen csendben akarunk élni. Azért nyilatkozom erről, hogy lássák az emberek: mert valaki nagy hangon rikoltozik, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz és igaza van”– mondta a Borsnak Rékasi Károly.

Hozzászólások