Durván és szokatlan módon alakult át ez az ázsiai lány!

2019/12/04

Egyre nagyobb divat dokumentálni átalakulásunkat és megható gondolatokkal kiegészíteni, valamint nagy bölcsességekkel megtámogatni a posztjainkat a témában.

Ez az Insta felhasználó most nem arról számolt be, hogy milyen sok kilót faragott le magáról vagy mennyit dolgozott azon, hogy a husiból izmot gyúrjon. Trang Thi Thuy Nguyen azért edzett, hogy vékonyka, törékeny testéből formás legyen.

A streamer és Insta-személyiség néhány éve még csupán 39 kilogramm volt. A kóros soványság határán 2016 után úgy határozott, hogy sokkal egészségesebben fog élni és többet fog edzeni, valamint rendesen fog étkezni.

5 éve így nézett ki:

Most, hogy 10 kiló izmot felszedett, elég bomba formában van, azt kell mondjuk. Megérte az életmódváltás, mert az optimális étrend és a rendszeres mozgás újra bebizonyította, hogy csodákraképes.

Trang most magabiztosabb és jól érzi magát a bőrében. Élete legjobb döntésének tartja, hogy összeszedte magát és belefogott a normális ráplálkozásba a csipegetés helyett és ami a legfontosabb, hogy elkezdett mozogni.

Hozzászólások