Dynamic beszólt irigyeinek

A rapper kiakadt

2015/08/10

Abszolút kétélű fegyver ismert embernek lenni. Tisztában van ezzel az is, aki vállalta, hogy a kirakatban éli az életét, de ahogy az utóbbi időben már több hazai közszereplőnél kiverte a biztosítékot néhány megjegyzés és vád, úgy a nagyszájú rapper, Dynamic sem tudta lenyelni a békát, amikor támadások érték vagyoni helyzetére vonatkozóan. Először és utoljára tiszta vizet önt a pohárba.

“Végre mindenkinek tudomásul kéne vennie, hogy kőkemény, tisztességes munkával is lehet pénzt keresni” – kezdte mondandóját Dynamic. A rapper hétvégén rosszul lett egy fellépése előtt – az ezzel kapcsolatos hírek többsége inkább “milliomos” mivoltával foglalkozott, míg rosszulléte tényét csak épphogy megemlítették. Ahelyett, hogy a pénztárcájában nyúlkálnának, érdemes lenne megvizsgálni a hátteret, üzente az előadó.

dynamic

Dynamic úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra tisztázza a városi mendemondákat, és bepillantást enged életének ebbe a részébe. “Az a baj ezzel az egésszel, hogy főleg itthon, ha meghallod azt a szót, hogy milliomos, rögtön egy negatív kép társul hozzá, még mielőtt bárki megismerné az adott embert. Azt gondolják, hogy csili-villi, fényűző élet, kényelem és luxusautók járnak vele együtt, anélkül, hogy bármit tennél érte” – kezdte válaszát kérdésünkre a rapper.

Gyurina István tizennégy éve, a főiskola elvégzése óta dolgozik és járta végig a ranglétrát, költözött el két hátizsákkal a szüleitől és állt be a sorba húzni az igát. A ma már Dynamic néven ismert rapper ritkán enged bepillantást életének ebbe a szakaszába, de most kivételt tett és mesélt nekünk a kezdetekről, az útról, hogyan jutott oda, ahol ma tart. “Ehhez mindössze arra van szükség, hogy az ember elejétől kezdve odategye magát a munkába, menjen előre, ha kell, facsarja ki magát és erőn felül dolgozzon meg azért, hogy felfelé lépdeljen a ranglétrán. Azt szokták mondani, hogy ne azt irigyeld, ami van, hanem az odáig vezető utat is. Én a legaljáról kezdtem, sokáig biztosítási ügynökként dolgoztam, azt belekóstoltam az alkalmazotti létbe, ami végül nem jött be, ezért váltottam. Nyugodtan bárki kipróbálhatja, milyen az hajnalban kelni, éjjel hazaérni, és ahelyett, hogy máson köszörülik a nyelvüket, teremtsék meg a családjuknak azt az életszínvonalat, amiben élni szeretnének. Egyáltalán nem élek fényűző életet, az egyetlen agymenésem, hogy szeretem a minőségi autókat, de ennek is megvan az oka. Azaz, ha netán lenne egy balesetem, akkor szeretnék egyben kiszállni a kocsiból, és tovább gondoskodni a négy gyerekemről és a családomról” – mondta el Dynamic.

dynamic2

Dynamic azt sem titkolja, hogy a családján kívül rengeteg embernek segített már, mind anyagilag, mind más módon, a környezetében sokan vannak, akik számíthattak már jóindulatúságára. Ha bárki irigyli tőle azt, amije van, azt javasolja, hogy álljon a saját lábára, valósítsa meg önmagát, gürizzen éjt nappallá téve, és vigye el a családját a Balatonra, vagy a tengerpartra nyaralni.

A helyzet tisztázása mellett igazak a hírek, hogy az előadó valóban rosszul lett egy fellépést megelőzően. Ehhez hozzájárult az iszonyatos hőingadozás is, amit az egyébként most diétás életmódnak kitett szervezete már nem tudott tolerálni. “Talán most már egyre többen tudják, hogy néhány éve rövid idő alatt rengeteget fogytam. Akkor megálltam a jelenlegi súlyomnál, ami azóta is stagnál, és bár nem okozott nehézséget az életvitelemben, szeretnék még néhány kilótól megszabadulni. Ennek az az ára, hogy életmódot váltok, hiszen csak kalóriamegvonással és mozgással lehet leadni a felesleget. Tehát eleve kizsigerelem a testemet. Amúgy is stresszes az életem, hajtom magamat, zenéket írok, dolgozom, aminek most az lett a vége, hogy a szervezetem bejelzett” – meséli a rosszullét körülményeiről a rapper, akinek egyben figyelmeztetés is volt, hogy vissza kell vennie a feszített tempóból.

fotó: Facebook

Hozzászólások